Haber Microsoft Lumia 940 Özellikleri Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:aha: Allahım sana geliyorum:aha: tamda aradığom özellikler :sukur: :eller: Acaba androidden vazmı geçsem

• Beğen
Tepkiler: Serhan

luckysleven

luckysleven

Üye
3gb ram 4 cekirdek bunu nerede nasil kullanacagiz ? : ) mortal combat ?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bilmem valla şu android yüzünden/sayesinde önümde 1gb ramlı tek çekirdekli bilgisayar ve elimde 2gb ramlı 4 çekirdekli telefon var çok acaip bi durum.

(laptop biraz eski modell olabilir) :)

dakamon

dakamon

Üye
Snap 810 a ne zaman geçer acaba MS yani 64 bit e

braayn

braayn

Üye
şahsen çok inandırıcı gelmiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Snap 810 a ne zaman geçer acaba MS yani 64 bit e
Pek sanmıyorum ama bu cihaz bu özelliklerle çıksa bile 2000TL den aşağı olmaz,birde senin dediğin gibi olursa yanına yanaşılmaz:)

dakamon

dakamon

Üye
O değilde pil neden sızmamış. Kesin tırt bir pili var. Bari 2700 mah ı bulsa bari

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yemin ediyorum ekranın 2K olmaması çok iyi oldu. Ama ekranı küçük olmuş. 4 k video da 60 fps nasıl çekiyor anlamış değilim, süper bir şey. O o kadar çekiyorsa lumia 1520 nin kamerası da bari 1080p de 120fps filan çekse süper olurdu..

dakamon

dakamon

Üye
Yok canım bu cihaza(varsa tabii) en az 3100mah koyarlar o kadar da değil:)

930 a da o kadar bekliyorduk ne oldu fos çıktı. Ms yada Nokia kasa içi dizaynında bi lg değiller. Beceremezler bu işi.

braayn

braayn

Üye
Ben bu gorsele pek inanamıyorum alışamadım ısınamadım bi Türlü...

dakamon

dakamon

Üye
Eğer wp10 ile gelecekse nisandaki build etkinliğinde tanıtımını yaparlar. Ama wp10 u 940 ile tanıtırlarmı sanmıyorum. Düşük donanımlı cihazla tanıtırlar ki bakın duşuk donanımda da hızlı çalışıyor mesajı verirler.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu özellikler bir iki aya 1080den 720 hd ye sonra 1gb yada 2 gb ram en fazla 32 gb arttırılabilir hafıza gibi şeylere düşerek bizleri gene hayal kırıklığına uğratacaklar..

Ama çıkarsa şahsen seneye almak istediğim özelliklerde bir telefon olur ama böyle çıkması zor gibime geliyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Millet yine coşmuş. :haha: Her ne olursa olsun Microsoft'un elini çabuk tutması lazım. Bence bu özelliklerin yanında ekstra özellikler de şart. Çünkü rakipler boş durmuyor ki. İşte ne bileyim bir ince uçlu dokunmatik kalemi, geliştirilmiş OneNote, güneş enerjisi ile şarj olabilme, ağır çekim video vs... gibi. Ve yine bence rakipler hamle yapmadan piyasayı tavlaması gerek. Bunun içinde cihazı olduğunca çabuk çıkarmalı.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
32Gb az gelir artık en az akıllı telefonlar da 64 gb olmalı şunu söyleyebilirim artık telefonlar Pc gibi çok veri akıyor oyun,mesaj,video vs vs yüklüyoruz ama şunu da eklemek istiyorum 940,1040 vs vs ne isminde gelirse gelsin amiral gemi şeklinde gelmeli yani alt versiyon gelmemeli ben her zaman iphone yerine samsungu daha ileride görüyorum yazılım olmasada sanki donanım S serisinde yasa note serisini de diyelim çok iyi Wp de en az S yada Note serileri gibi telefonlar çıkartmalı ben bekliyorum 920 telefonumu değiştireceğim

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
6" 3400 pil Full HD ekran 20/30 mp kamera 5mp on kamera sd kart ve sd805 bir cihaz gelirmi ya

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
İnşallah ya gerçekten sıkılmaya başladım beklemekten

Üst Alt