Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
benim 1520 de mesaj yazarken ve genelde ekran kilidini açarken takılmalar oluyor. birde durduk yere kamerayı açıyor bazen. aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
Kamera bendede açılıyor hatta arada ekran kilidini kendi girip yanlış şifre yi üstüste girince 5dk sonra tekrar dene diyor. Bunlar nsu ile cyan yükledikten sonra oldu.

dakamon

dakamon

Üye
Kamera bendede açılıyor hatta arada ekran kilidini kendi girip yanlış şifre yi üstüste girince 5dk sonra tekrar dene diyor. Bunlar nsu ile cyan yükledikten sonra oldu.
Eksik dosya indirmiş olabilir internet bağlantınızın sağlıklı da olması lazım indirirken. Bide dev prewiev varsa da bu tarz sıkıntılar yapabilir sistem bende de takılmalar var. Prv kullandım kullanalı sistem hep takılıyor :) sinir bozucu ama prv den de vazgeçemiyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
m542tf

m542tf

Üye
Eksik dosya indirmiş olabilir internet bağlantınızın sağlıklı da olması lazım indirirken. Bide dev prewiev varsa da bu tarz sıkıntılar yapabilir sistem bende de takılmalar var. Prv kullandım kullanalı sistem hep takılıyor :) sinir bozucu ama prv den de vazgeçemiyorum. :D
Prv değil şuanda. Yeni güncelleme ile bakalım ne olacak.
L1520 sahibi arkadaşlar kulaklık girişinde ekrana doğru dikey bir çatlak oluştu bende sizlerde acaba böyle bir durum var mı?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
L1520 sahibi arkadaşlar kulaklık girişinde ekrana doğru dikey bir çatlak oluştu bende sizlerde acaba böyle bir durum var mı?
yok dostum bende öyle bi durum yok olmadı da

skynet

Üye
Hocam kulaklık takılı iken o bölgeye darbemi aldı ?

m542tf

m542tf

Üye
Hocam kulaklık takılı iken o bölgeye darbemi aldı ?
Hatırlamıyorum ne zaman olduğunu bilmiyorum zaten yeni farkettim. Tek endişem bu oluşan durumun cihaz içindeki başka bileşenlere zarar vermesi. Bu dönemde ekranda titremeler ve gariplikler var.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar acil yardım, NSRT ile 1520'yi yeniden yazılımı güncelleyeceğim, NSRT güncel versiyonu indirdi bitirdi, şimdi tekrardan bir daha başladı indirmeye, telefon açık durumda ve PC'ye bağlı, acaba telefonu kapalı mı tutacağız ? Neden ikinci defa indiriyor acaba ? Geçende bir arkadaşı başına da gelmişti nasıl çözdü acaba :blink:

m542tf

m542tf

Üye
Arkadaşlar acil yardım, NSRT ile 1520'yi yeniden yazılımı güncelleyeceğim, NSRT güncel versiyonu indirdi bitirdi, şimdi tekrardan bir daha başladı indirmeye, telefon açık durumda ve PC'ye bağlı, acaba telefonu kapalı mı tutacağız ? Neden ikinci defa indiriyor acaba ? Geçende bir arkadaşı başına da gelmişti nasıl çözdü acaba :blink:
İki sefer indirip öyle kuruyor ben hem 1520 yi hemde 620 yi öyle kurdum

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
İki sefer indirip öyle kuruyor ben hem 1520 yi hemde 620 yi öyle kurdum

Çok teşekkürler Arkadaşım, sanırım ikinci indirmede data kontrolü yapıyor, hatalı paket riskini azaltmak için, az kaldı bakalım ikinci yükleme de bitmek üzere ...
Evet yükleyip sıfırdan kuruluş yaptım, şuan çok iyi, kendine geldi telefon
Veee yine dayanamadım, PFD yükledim:)

• Beğen
Tepkiler: m542tf
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kilid ekranında donma olayını çözdüm. formatladım düzeldi. diğer sorun aynı şekilde devam ediyor

SERKNRN

SERKNRN

Üye
Yeni mi başladı ?
Arkadaşlar bir şey soracağım, L820 kullanmış biri olarak L1520'nin dokunmatiği konusunda tereddütlerim var. L820 yağ gibi akıcı iken, L1520 sanki biraz geri kalıyor gibi, yada büyük ekran olduğundan mı öyle geliyor henüz çözemedim. her iki telefonu kullananlar tecrübelerini söyleyebilirler mi acaba ?
1520 yi alma

dakamon

dakamon

Üye
Kesinlikle pil konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. Şu zamanda başka da bir şey aranmaz bir telden ya. Ben çok sıkıntı çekiyorum sırf bu pil yüzünden.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Kesinlikle pil konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. Şu zamanda başka da bir şey aranmaz bir telden ya. Ben çok sıkıntı çekiyorum sırf bu pil yüzünden.

Bak bu konuda çok memnunum ...

dakamon

dakamon

Üye
Bak bu konuda çok memnunum ...
Hocam o telefonda büyüklük dert değilse varya o pil performansı sana tüm eksiklikleri unutturur. Elinde dünyanın en hızlı en süper telefonu da olsa bi günü yoğun kullanımda çıkartmıyorsa bir anlamı kalmıyor. Ben 820 de bunu çok iyi anladım. :) güle güle kullan.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
:agla2::agla2:
gitti 1520 camı yere duşurdum somuru:

serinaga

serinaga

Üye
afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar bugun telefona lumia software recorvery ile sıfırdan kurulum yaptım ve geliştirici ön izlemesini yüklemedim. tarayıcı geliştirici ön izlemeden daha iyi çalışır oldu. Youtubede pc moduna geçtiğimizde mobile yönlendirme istemiyor ve video kalitesini rahatca ayarlama yapılabiliyor geliştirici modunda bunlar kafası esince geliyordu

Üst Alt