Telefon Tavsiyesi Nokia 808 Pureview mi Nokia N9'mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808 Pureview mi Nokia N9'mu?
Arkadaşlar iki sistemde ölü işletim sistemi biliyorum. İdarelik telefon alma amacıyla ikinci el alacağım zaten. Whatsapp,Sosyal Ağlar,İnternet,Hız bu özellikleri adam gibi olsun yeter. Birazcıkta efsane işletim sistemine sahip olduğu için N9 düşünüyorum.Günümüz için ikisi arasında sizce hangisi?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bence N9

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
N8'de idare edecek oyunlar da bulabilirsin :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bulabilirsen En İyisi 808. N9 n8 Whatsappda Filan Sorun Yaşarsın N8 Kasarda Söylim Adam Akıllı Tarayıcıs Bile Yok

fnldstntn

Üye
Whatsap düşünüyorsanız n9 almayın şu anda dogru düzgün bir uygulama yok olup olmayacağı da belli değil... Aksi halde kesinlikle n9...

skylinegti

skylinegti

Üye
ikisinin arasında seçim yapmak gerekirse tabiki N9 ...

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Kalıcı olarak kullansaydın n9 derdim ama idareten kullanacaksan fiyatı ucuz olanı al

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Git 603 Al Daha İyi En Azından Kasmaz Nete Filan Girersin

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Kalıcı olarak kullansaydın n9 derdim ama idareten kullanacaksan fiyatı ucuz olanı al

N9 daha ucuz hocam ayrıca Meego'nun işletim sistemi olarak özellikleri çok hoşuma gitti N9 almayı düşünüyorum o yüzden.

Bulabilirsen En İyisi 808. N9 n8 Whatsappda Filan Sorun Yaşarsın N8 Kasarda Söylim Adam Akıllı Tarayıcıs Bile Yok

808 çok pahalı hocam bende onu düşündüm ama 600 tlden başlıyor.

Whatsap düşünüyorsanız n9 almayın şu anda dogru düzgün bir uygulama yok olup olmayacağı da belli değil... Aksi halde kesinlikle n9...

Whatsapp uygulaması yok mu hocam N9'da? Sadece mesajlaşayım yeter bana arka plan değiştirme gibi özellikler olmasa da olur. Ben temel uygulamaları istiyorum sadece.

Git 603 Al Daha İyi En Azından Kasmaz Nete Filan Girersin

Symbian olduğundan her türlü kasar diye düşünüyorum. O yüzden 603 düşünmüyorum.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
N9 daha ucuz hocam ayrıca Meego'nun işletim sistemi olarak özellikleri çok hoşuma gitti N9 almayı düşünüyorum o yüzden.

Whatsapp uygulaması yok mu hocam N9'da? Sadece mesajlaşayım yeter bana arka plan değiştirme gibi özellikler olmasa da olur. Ben temel uygulamaları istiyorum sadece.

yıllarca Symbian kullandım 5800'ın son günleri hariç kasması sıkıntı olmadı.

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1
PriZm

PriZm

Üye
İkisi arasında tabiki N9. İşletim sistemi bile yeter.

fnldstntn

Üye

Whatsup var ve şimdilik iyi sayılır fakat bunun ne kadar çalışacağı belli olmaz yarın Whatsapp kalkıp apileri değiştirir ve kimse whatsupu güncellemezse kalırsın Whatsapp sız yani buna hazır ol...

djhiguramos

djhiguramos

Üye
n9 a 4 5 çeşit işletim sistemi aynı anda kurulabiliyor olması lazım hem de multiboot

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çoğu Kişi N9da Sıkıntı Çekiyor Alternatif Yok Sanırm Yerinde Olsam 701 Filan Alırdım En Kötüsü Yapacak Birşey YOk Kamera İle İşin Olmazsa 701 Den Aşa Alınmaz

furkankaya559758

Üye
Kesinlikle N9 daha iyi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
N9 derdim ama whatsapp apileri değiştirirse destek konusunda yetersiz kalır.
Madem öyle size lumia önerebilirim. 525 alırsanız işinizi fazlasıysa görecektir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nokia 630 al. Babama aldım ve telefon akıyor maşAllah.

Heyt be N8 hala yıkılmamış, bir aralar en iyilerdendik N8 ile.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Madem öyle size lumia önerebilirim. 525 alırsanız işinizi fazlasıysa görecektir.

Bende eski bir N9 kullanıcısı olarak aynı kanaatteyim. Uygun fiyatlı Lumia veya Android cihazlara yönelmek daha mantıklı. o fiyata Android'den tam performans almak beklenilmese de uygulama desteği diye bir problem var. Her iki cihaz içinde uygulamalar ve uygulama desteği problemleri var.
Tabiki şu var, N9 ile 808 dahil hiçbir symbian cihazın mukayesesi saçma bir durum olur. N9'a bir telefondan çok arm işlemcili cep bilgisayarı demek daha doğru. N8 gibi belirli sınırları olan bir telefon değil. Yapabileceğinizin bir sınırı yok, tabiki kullanmayı biliyorsanız.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve Aybin.Kilic

MaxipmaN

Üye
808

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Bende eski bir N9 kullanıcısı olarak aynı kanaatteyim. Uygun fiyatlı Lumia veya Android cihazlara yönelmek daha mantıklı. o fiyata Android'den tam performans almak beklenilmese de uygulama desteği diye bir problem var. Her iki cihaz içinde uygulamalar ve uygulama desteği problemleri var.
Tabiki şu var, N9 ile 808 dahil hiçbir symbian cihazın mukayesesi saçma bir durum olur. N9'a bir telefondan çok arm işlemcili cep bilgisayarı demek daha doğru. N8 gibi belirli sınırları olan bir telefon değil. Yapabileceğinizin bir sınırı yok, tabiki kullanmayı biliyorsanız.

Nokia Lumia 920'mi yeni sattım o yüzden şimdilik Windows Phone telefon almayı düşünmüyorum.Android'in alt seviye telefonlarından performans alamayacağımdan almayı düşünmüyorum. Zaten hali hazırda LG G3 var. Bu telefonu yedek telefon olarak almayı amaçlıyorum. Şimdi Nokia 808 Pureview ve Nokia N9 arasında gidip geliyorum. İkinci El Nokia 808 Pureview piyasası yok pek varsa bile en az 500 TL. Nokia N9'u 350 TL'ye sorunsuz buldum birkaç tane. Nokia N9'un işletim sisteminin özelliklerinden,efsane cep telefonu olarak gördüğümden,bir cep bilgisayarı olduğundan N9 almayı düşünüyorum şu anda. 808'e bakacağım yine,ucuza bulursam alabilirim. Onun dışında N9 düşünüyorum.

Bu arada 808 diyen arkadaşlar neden 808 dediklerini açıklayabilirlerse sevinirim. :)

Üst Alt