lg g2 ekran teknik servis

Sponsorlu Bağlantılar

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 ekran teknik servis
Arkadaslar lg g2 yi ilk aldigimdan beridir ekranda belli belirsiz dikey bir cizgi vardi daha sonralari daha belirgin olmaya basladi onemsenmeyecek kadar belirsizdi hem telefonsuz kalmayayim hemde o kadar ciddi deil diye garantiye gondermedim ayrica hoparloru de patlamis gibi baya az ses veriyor simdi ben bunu garantiye gondersem tamir mi ederler yenisini mi yollarlar yoksa kullanici hatasi diyerekten benden para mi alirlar teknik servis konusunda lg ne derece guvenilir bilmiyorum aldigim ilk lg urunu saygilar...

siirsel

siirsel

Üye
bence bi gonderip sordurmanda fayda var.. lg nin cihazlari kalitesiz degil ancak servis konusunda cok basarili degiller. kargo vasitasi ile ve telefon kutusu uzerine yazdiginiz bir notla servise gonderiyorsunuz.. simdi hala bu sekildemi bilmiyorum. benim lg p970 telefonumu tam 4 defa servise gonderdim board a kadar degisti, sadece arka kapagi kaldi degismeyen.. ama inatla telefonu sifir urunle degismediler.. ama yinede bi sansini dene.. yada internet uzerinden canli baglanti ile sorabilrsin..

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Işin zor kardeşim allah yardımcın olsun :naughty:

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
Işin zor kardeşim allah yardımcın olsun :naughty:
eyvallah
bence bi gonderip sordurmanda fayda var.. lg nin cihazlari kalitesiz degil ancak servis konusunda cok basarili degiller. kargo vasitasi ile ve telefon kutusu uzerine yazdiginiz bir notla servise gonderiyorsunuz.. simdi hala bu sekildemi bilmiyorum. benim lg p970 telefonumu tam 4 defa servise gonderdim board a kadar degisti, sadece arka kapagi kaldi degismeyen.. ama inatla telefonu sifir urunle degismediler.. ama yinede bi sansini dene.. yada internet uzerinden canli baglanti ile sorabilrsin..
ya tamir masrafi cikarmasinlarda degistirmeselerde olur sonucta ariza ben kaynakli deil telefonun saginda solunda ufak tefek cizikler disinda en ufak bir darbe izi yok ekrani da sapasaglam dokunmatik calisiyor insallah bi masraf cikarmazlar diye dusunuyorum temennim o yani

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Tamir yaparlar diye düşünüyorum. Tamiri yapamazlarsa Yenisini gönderebilir

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
Tamir yaparlar diye düşünüyorum. Tamiri yapamazlarsa Yenisini gönderebilir
insallah bakalim bugun sms yollamislar isleme alindi takibini imei numarasiyla yapabilorsiniz diye aradim sordum ekrani elimizde mevcut oldugundan sizi bekletmeyiz 1 haftaya adresinize yollariz dedider bakalim beklemedeyiz

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7