LG G2 ekran sarardi lg garanti

Sponsorlu Bağlantılar

opel3

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 ekran sarardi lg garanti
Lg g2 ekranim sarardi lg garantisi var en hizli onarım saglayacak bildiğiniz servis var mi acaba gotursem yapsalar
...

Invoke

Invoke

Üye
Hangi şehirde olduğunu eklemeyi unutmuşsun. Onun dışında her yer çabucak yapıyor olmalı. G2'lerin çok karşılaşılan sorunu. Ekran değişimi olur ya da G3 verirler.

opel3

Üye
    Konu Sahibi
Tekirdagda oturuyorum

wegas23

wegas23

Üye
artık g3 de yok değişime g3 yollayanlara g5se veriyorlar bu karar 3 , 4 gün önce alınmış bende g3 yollamıştim ama iadesini geçen hafta alıp üstüne farkını ödeyip bayi de g4 aldım tabi o da bozuk çıktı kutudan geri garantiye verdim bugün onun için aradım adam bana g5se gönderilecek dedi ben şaşırdım istemedim ben g4 istiyorum üstü sizin olsun dedim malesef g3 yollayanlara g5se verecez dediler bilginiz olsun ama g2 ye ne verirler onu bilmiyorum
beyler şimdi bi haftadır geçen perşembe den beri benim daha 5 günlük cihazım değişim onayı bekliyor ve bildiğim kadarıyla bu önümüzde ki hafta lg ye bi parti cihaz gelecekmiş acaba bu gelen cihazdan bana da yollarlar mi yani kore den filan cihaz isterken fazladan mi istiyorlar yoksa o istenen gün kaç tane değişim bekleyen cihaz varsa o kadar mi istiyorlar ? Benim korkum daha cihazın değişim onayı onaylanmadan telefonlar gelip dağıtılıp bana kalmaması sizce öyle bi şey olur mu ? Eğer olursa en az 1 ay beklemek zorunda kalacam tekrar

Üst Alt