Hayırlı uğurlu olsun :) Teşekkür ederim :)
Baydırman Moderator hayırlı olsun [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hıyarlı olsun Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Enes' Alıntı: @Schook sağol. Çok espritüel yaklaştın yapma böyle şeyler Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye O değil de profildeki fotoğrafı bir yerden tanıyorum sanki. Sabah beri düşünüyorum ama aklıma gelmiyor zat-ı hazretleri.
O değil de profildeki fotoğrafı bir yerden tanıyorum sanki. Sabah beri düşünüyorum ama aklıma gelmiyor zat-ı hazretleri.
Enes Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: O değil de profildeki fotoğrafı bir yerden tanıyorum sanki. Sabah beri düşünüyorum ama aklıma gelmiyor zat-ı hazretleri. Genişletmek için tıkla ... Necip Fazıl Kısakürek
Furkan Emekli' Alıntı: O değil de profildeki fotoğrafı bir yerden tanıyorum sanki. Sabah beri düşünüyorum ama aklıma gelmiyor zat-ı hazretleri. Genişletmek için tıkla ... Necip Fazıl Kısakürek
Furkan Emekli Üye Enes' Alıntı: Necip Fazıl Kısakürek Genişletmek için tıkla ... Tabi ya Yeminlen biliyordum Fakat yan profilden değişik gözüküyor. Kendilerinin hayatı ikiye ayrılır...
Enes' Alıntı: Necip Fazıl Kısakürek Genişletmek için tıkla ... Tabi ya Yeminlen biliyordum Fakat yan profilden değişik gözüküyor. Kendilerinin hayatı ikiye ayrılır...
Enes Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: Tabi ya Yeminlen biliyordum Fakat yan profilden değişik gözüküyor. Kendilerinin hayatı ikiye ayrılır... Genişletmek için tıkla ... "Tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum; Gökyüzünden habersiz, uçurtma uçurmuşum... " diye ifade etmiştir bu durumu
Furkan Emekli' Alıntı: Tabi ya Yeminlen biliyordum Fakat yan profilden değişik gözüküyor. Kendilerinin hayatı ikiye ayrılır... Genişletmek için tıkla ... "Tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum; Gökyüzünden habersiz, uçurtma uçurmuşum... " diye ifade etmiştir bu durumu
Furkan Emekli Üye Enes' Alıntı: "Tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum; Gökyüzünden habersiz, uçurtma uçurmuşum... " diye ifade etmiştir bu durumu Genişletmek için tıkla ... Tam onu diyecektim ben de.Aşiyandan sonraki hayatı...
Enes' Alıntı: "Tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum; Gökyüzünden habersiz, uçurtma uçurmuşum... " diye ifade etmiştir bu durumu Genişletmek için tıkla ... Tam onu diyecektim ben de.Aşiyandan sonraki hayatı...
Furkan Emekli Üye ahmetkartal' Alıntı: Bağzı üyelerin Nickinin sağ üst tarafı neden yeşil Genişletmek için tıkla ... Çevrimiçi olduğu için olabilir...
ahmetkartal' Alıntı: Bağzı üyelerin Nickinin sağ üst tarafı neden yeşil Genişletmek için tıkla ... Çevrimiçi olduğu için olabilir...
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Çevrimiçi olduğu için olabilir... Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye Konu Sahibi Alo_Azrail' Alıntı: Hayırlı olsun gülerek kullanın yeni nickinizi.bende mi kendi adımı yazsam acaba Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Alo_Azrail' Alıntı: Hayırlı olsun gülerek kullanın yeni nickinizi.bende mi kendi adımı yazsam acaba Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim