müzikleri hicbi Pro gormuyor Ttpod yukleyip hafiza kartını taratabilirsin gorecektir
Bahadir_fb Üye Anil-D' Alıntı: müzikleri hicbi Pro gormuyor Genişletmek için tıkla ... Ttpod yukleyip hafiza kartını taratabilirsin gorecektir
Anil-D' Alıntı: müzikleri hicbi Pro gormuyor Genişletmek için tıkla ... Ttpod yukleyip hafiza kartını taratabilirsin gorecektir
Bahadir_fb Üye Galeri icin linkteki uygulamayi denesene bence stock galeriden daha kullanisli OnePlus One Gallery v1018 - MaxiCep Anil-D' Alıntı: ttpodda gormuyor maalesef Genişletmek için tıkla ... Klasor secerek tarattin mi
Galeri icin linkteki uygulamayi denesene bence stock galeriden daha kullanisli OnePlus One Gallery v1018 - MaxiCep Anil-D' Alıntı: ttpodda gormuyor maalesef Genişletmek için tıkla ... Klasor secerek tarattin mi
Anil-D Üye Konu Sahibi Bahadir_fb' Alıntı: Galeri icin linkteki uygulamayi denesene bence stock galeriden daha kullanisli OnePlus One Gallery v1018 - MaxiCep Klasor secerek tarattin mi Genişletmek için tıkla ... evet
Bahadir_fb' Alıntı: Galeri icin linkteki uygulamayi denesene bence stock galeriden daha kullanisli OnePlus One Gallery v1018 - MaxiCep Klasor secerek tarattin mi Genişletmek için tıkla ... evet
Bahadir_fb Üye Anil-D' Alıntı: hallettim[emoji3] Genişletmek için tıkla ... Noldu Cihazi kapatip acinca duzeldi mi?
PriZm Üye Son çözüm olarak hafıza kartını yedekle ve başka bir aygıta takarak biçimlendirmeyi dene.. Edit: halledilmiş
Son çözüm olarak hafıza kartını yedekle ve başka bir aygıta takarak biçimlendirmeyi dene.. Edit: halledilmiş
Anil-D Üye Konu Sahibi Bahadir_fb' Alıntı: Noldu Cihazi kapatip acinca duzeldi mi? Genişletmek için tıkla ... yok hafiza kartini vurdum bitane[emoji23]
Bahadir_fb' Alıntı: Noldu Cihazi kapatip acinca duzeldi mi? Genişletmek için tıkla ... yok hafiza kartini vurdum bitane[emoji23]