Galaxy S II i9100 Hiui Final [I9100-I9100G] [20.11.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam da play store dan uygulama falan ındırmem lazım onu nasıl yapıcaz :D ayrıca bu ıkıncı wm ıle ıstedıgım romu yokleyebılrmıyım mesela sıkılırsam tekrar odınle o eskı ıspanyol jelly beanı
ekranı sağa kaydır sayfa çevirir gibi Mağaza uygulamasını göreceksin...
Evet Bu cwm ile istediğin kitkat romunu yükleyebilirsin... jealy bean romlar içinde ana başlıktaki cwm i kullan

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
ekranı sağa kaydır sayfa çevirir gibi Mağaza uygulamasını göreceksin...
Evet Bu cwm ile istediğin kitkat romunu yükleyebilirsin... jealy bean romlar içinde ana başlıktaki cwm i kullan
Abi ben tum cwm lerle CyanogenMod kurulumu yapamıyorum hep hata verıyor en iyisi omuş bi yardımcı olsan :D başını da ağrıttık ama.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben tum cwm lerle CyanogenMod kurulumu yapamıyorum hep hata verıyor en iyisi omuş bi yardımcı olsan :D başını da ağrıttık ama.
hiuinin üzerine CyanogenMod u kur olur. rom u kurduktan sonra wipeleri yap sadece sonrada telefonu yeniden başlat

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
kardeşim romu kurdum kullanıyorum çok stabil ayrıca sarj süresi süper diyebilirim bir çok rom kullandım ilk defa batarya bu kadar uzun gidiyor. gördüğüm bir hatayı paylaşmak istiyorum belki sadece bende olmuştur bilmiyorum. telefon numarası çevirme ekranındaki sesi piyano sesi yapınca arama ekranında ve rehberde hata veriyor kesinlikle giriş yapılamıyor tek çözümüde vipe chace vipe data yapmak. 3 gündür kullanıyorum başka hiç bir hata göremedim ve güncelleme yapacakmısın merak ediyorum. ellerine sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim romu kurdum kullanıyorum çok stabil ayrıca sarj süresi süper diyebilirim bir çok rom kullandım ilk defa batarya bu kadar uzun gidiyor. gördüğüm bir hatayı paylaşmak istiyorum belki sadece bende olmuştur bilmiyorum. telefon numarası çevirme ekranındaki sesi piyano sesi yapınca arama ekranında ve rehberde hata veriyor kesinlikle giriş yapılamıyor tek çözümüde vipe chace vipe data yapmak. 3 gündür kullanıyorum başka hiç bir hata göremedim ve güncelleme yapacakmısın merak ediyorum. ellerine sağlık.
Piyano sesi mi? O ayarı nereden yaptınız ki? Güncelleme gelecek yakında...

zeki gönül

Üye
S.a admin ben kurdum bu romu cok güzel hızlı bunun wifi direct i varmı? Bide ne zaman güncelleme gelicek teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
S.a admin ben kurdum bu romu cok güzel hızlı bunun wifi direct i varmı? Bide ne zaman güncelleme gelicek teşekkürler
A.selam kardeş. Güncelleme çalışmalarım devam etmekte, bitirmeye çalışıyorum bitince yayınlıycam. Wifi paylasımı var. Ayarlar / Diğere gırınce goreceksın..

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Piyano sesi mi? O ayarı nereden yaptınız ki? Güncelleme gelecek yakında...
telefon/ayarlar/tuş takımı dokunma sesleri/ses/piyano
ben daha önce miui rom kullandığım için bu ayarı sürekli kullanıyordum.
ayrıca telefonu usb ile pc ye bağladığımda bi ekran geliyor bu ekranda bilgisayarın işletim sistemini soruyor Windows xp, mac falan gibi hangi ayarı seçersen seç miui ayarlar durduruldu deyip atıyor. yani telefon pc bağlantısı yapılamıyor. beni sakın yanlış anlama romu kötülemek için yazmıyorum bunları aksine çok beğendim ve kullanıyorum güncellemede bunları dikkate alırsan şahane bişey çıkar ortaya diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: zeki gönül

zeki gönül

Üye
Admin demek istediğim vifi ile dosya transferi bide bunun Android l versiyonu cıkıcakmı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefon/ayarlar/tuş takımı dokunma sesleri/ses/piyano
ben daha önce miui rom kullandığım için bu ayarı sürekli kullanıyordum.
ayrıca telefonu usb ile pc ye bağladığımda bi ekran geliyor bu ekranda bilgisayarın işletim sistemini soruyor Windows xp, mac falan gibi hangi ayarı seçersen seç miui ayarlar durduruldu deyip atıyor. yani telefon pc bağlantısı yapılamıyor. beni sakın yanlış anlama romu kötülemek için yazmıyorum bunları aksine çok beğendim ve kullanıyorum güncellemede bunları dikkate alırsan şahane bişey çıkar ortaya diye düşünüyorum.
Tabikıde gordugunuz eksıklıklerı yazıp bılgılendırmelısınız kı guncellemede cozeyım. Baktım oyle bır ayar yok. Sız telefonu sıfırdan kurdunuz mu? Eskı sıstemden kalan kırıntılar yenı sıstemı karıstırır
Admin demek istediğim vifi ile dosya transferi bide bunun Android l versiyonu cıkıcakmı?
Dosya paylaşımı dosya yöneticisinde mevcuttur... Daha androıd l port edilmedı maalesef...

Son düzenleme:
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Tabikıde gordugunuz eksıklıklerı yazıp bılgılendırmelısınız kı guncellemede cozeyım. Baktım oyle bır ayar yok. Sız telefonu sıfırdan kurdunuz mu? Eskı sıstemden kalan kırıntılar yenı sıstemı karıstırır

Dosya paylaşımı dosya yöneticisinde mevcuttur... Daha androıd l port edilmedı maalesef...
miui romun üzerine kurmuştum kurarkende wipe chace wipe data ve clean nev rom gibi bir seçenek vardı bunları yaptım başka bir yolmu izlemem gerek acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
miui romun üzerine kurmuştum kurarkende wipe chace wipe data ve clean nev rom gibi bir seçenek vardı bunları yaptım başka bir yolmu izlemem gerek acaba
Hayır doğru yapmışsın ama bende öyle bir ayar yok. Gelçi bende en son sürüm port var şuanda farklı olabilir menüler. Güncellemeyi beklemelisin.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Ok o zaman bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
FİNAL GÜNCELLEME BİLGİLERİ
* I9100G İÇİN HİUİ GELDİ
* AÇILIŞ GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ
* DUVAR KAĞITLARI DEĞİŞTİRİLDİ