Haber Android 5.0 Lollipop'un Samsung Galaxy S4'teki Görünümü

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.0 Lollipop'un Samsung Galaxy S4'teki Görünümü
Android 5.0 Lollipop yayınlandığından beri şirketler, akıllı telefonlarına Lollipop’un ne zaman geleceğine dair açıklamalarda bulunuyor.
Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile, Android Lollipop’un Galaxy S4’te nasıl göründüğüne dair bir video paylaştı. Videodan gördüğümüz kadarıyla arayüzdeki geçişlerin oldukça hızlı olduğunu görebiliyoruz, yani yeni Android’le birlikte Galaxy S4 kullanıcıları çok daha hızlı bir cihaza sahip olacaklar.

Aşağıda izleyeceğiniz videoyla birlikte, Android Lollipop’un S4’te nasıl olacağıyla ilgili aklınızdaki tüm soru işaretleri ortadan kalkacaktır.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugün açıklanan habere göre Samsung’un geçen yıl çıkardığı Galaxy S4 modeline, Android 5.0 Lollipop işletim sisteminin geleceği açıklandı. Cihazın ilk olarak hangi modelinin Lollipop’a geçeceği de belli oldu. Ülkemizde de satışa sunulan Exynos çipsetli I9500 S4, güncellenen ilk Samsung S4 modeli olacak. Snapdragon 600çipsetini kullanan I9505 modeli ve Galaxy S4 Active, güncellemeyi biraz daha geç alacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, KinG Tornado ve B.A.R.O.N

manguru022

manguru022

Üye
Hızlı ve öfkeli :D güzel olmuş ya biraz daha sevdirir kendini stabil olarak gelirse bide tadından yenmez hayırlısı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: cici60
PriZm

PriZm

Üye
Touchwiz'i stabilite açısından adam ettilerse gelsin buyursunlar derim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve cici60
AHKE

AHKE

Üye
Allahım ya Note 2 ye gelmiyor L

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve cici60

Hodor

Üye
  • Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bence en büyük eksik pil hic bitmese keşke

• Beğen

MaxipmaN

Üye
S5in arayüzünü komple alacağını sanmam inanmak çok güc kırpar bir sürü şeyi

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
bu arayüzle çıksa bile yeter kırparlarsa artık yuh diyecem :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İlk Olarak Bu Habere Çok Sevindim Rehbere Geç Girme Problemi Ve Pil Kalibrasyonuna Bir Çare Olmuştur Diye Umuyorum Yeni Touchwiz Çok Güzel Olmuş Yakın Zamanda Çalışmalarını Bitirip Yayınlanması Dileğiyle :)

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
S5in arayüzünü komple alacağını sanmam inanmak çok güc kırpar bir sürü şeyi
Bence alır s2 ve note 1 2.3.7 den 4.1.2ye geçtiği zaman s3 note 2 gibi komple görünümü değiştirmişlerdir sürüm değişten dolayı mecbur değişecekler note 3de değişecek (h) açılışı uygulamalar değişecek değişmeyen şey ise widgetlerle, menü tuşu ve ultra güç tassarufu olabilir..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Recent Menüsünü Çok Sevdim :)
Daha Fazla Detay İçin ;

serdar_gs

serdar_gs

Üye
S5 mavi bildirim paneli Android L ile S4 veya Note 3 içinde mi gelecek?

• Beğen

askımm

Üye
gzel ama sarj acık renklesarj etkilemezmi ....

Üst Alt