tesekkurler peki sarj icin kernel veya bir onerin varmicm11 4.4.4 deneyebilirsin gayet memnunum...
Arkasım 2 gün sabret Android L çalışmalarımız başladı ilk s3 minni ye yapıyoruz suan test aşamasında biter bitmez ace 2 geçilecektir saygılarımtesekkurler peki sarj icin kernel veya bir onerin varmi

dostum sabırsızlıkla bekliyorum iyi çalışmalarArkasım 2 gün sabret Android L çalışmalarımız başladı ilk s3 minni ye yapıyoruz suan test aşamasında biter bitmez ace 2 geçilecektir saygılarım![]()

Saol arkadaşım facebook sayfama destekte bukunabilirmisiniz acaba malesefki sayfa da kimse yok daha cok kişiye faydada bulunmak isterim :/dostum sabırsızlıkla bekliyorum iyi çalışmalar![]()

tabikide linki paylaşmanız yeterliSaol arkadaşım facebook sayfama destekte bukunabilirmisiniz acaba malesefki sayfa da kimse yok daha cok kişiye faydada bulunmak isterim :/![]()
tabikide linki paylaşmanız yeterli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun desteklerinizi bekliyorum yakinda facebook sayfamizda paylasima basliyacagiz
şu normal tuşların işlevi aynı dursun lütfen sağ üst köşedeki dokunmatik menü tuşunu sevmiyorum bide sanal tuşlar seçmeli olsun lütfen sevmiyorum onları ace 2 nin en sevdiğim özelliklerinden biri bildirim çubuğundan ekran ışığı ayarlama. güvenlik kilidi olsa bile aktif olsun çok kullanışlı :-DArkasım 2 gün sabret Android L çalışmalarımız başladı ilk s3 minni ye yapıyoruz suan test aşamasında biter bitmez ace 2 geçilecektir saygılarım![]()
Arkadaşım Android L nin orjinal özellikleri olacaktır android L nin tanıtım veya imaj dosyalı nexus 5 videolarından görebilirsiniz saygılarımlaşu normal tuşların işlevi aynı dursun lütfen sağ üst köşedeki dokunmatik menü tuşunu sevmiyorum bide sanal tuşlar seçmeli olsun lütfen sevmiyorum onları ace 2 nin en sevdiğim özelliklerinden biri bildirim çubuğundan ekran ışığı ayarlama. güvenlik kilidi olsa bile aktif olsun çok kullanışlı :-D

Peki arkadaşim bakabilirsinizbi bakayım...

Suan teste olduğu için birşey diyemem daha az yer yada cm11 den biraz daha cok yiyebilir zaten ilk rom olduğun dan şarj gibi yada bir kaç hata cıkabilir onun için testleri biraz sağlama almaya çalışıyoruz zaten sizlere gerekli açıklamaları yapıp romu yapacam görülen hatalar felan olursa acıklamaya ekliyeceğim hic merak etmeyinşarj suresi ne seviyede olur peki cm11e gore

teşekkürlerPeki arkadaşim bakabilirsiniz
Suan teste olduğu için birşey diyemem daha az yer yada cm11 den biraz daha cok yiyebilir zaten ilk rom olduğun dan şarj gibi yada bir kaç hata cıkabilir onun için testleri biraz sağlama almaya çalışıyoruz zaten sizlere gerekli açıklamaları yapıp romu yapacam görülen hatalar felan olursa acıklamaya ekliyeceğim hic merak etmeyin![]()