Galaxy Ace 2 i8160 rom öneriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
rom öneriniz ?
arkadaşlar custom romlar içinde şarjı iyi giden bir rom önerebilirmisiniz ?

ortak42

ortak42

Üye
cm11 4.4.4 deneyebilirsin gayet memnunum...

dogankara54

dogankara54

Üye
tesekkurler peki sarj icin kernel veya bir onerin varmi
Arkasım 2 gün sabret Android L çalışmalarımız başladı ilk s3 minni ye yapıyoruz suan test aşamasında biter bitmez ace 2 geçilecektir saygılarım :)

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
Arkasım 2 gün sabret Android L çalışmalarımız başladı ilk s3 minni ye yapıyoruz suan test aşamasında biter bitmez ace 2 geçilecektir saygılarım :)
dostum sabırsızlıkla bekliyorum iyi çalışmalar :good::tşk:

dogankara54

dogankara54

Üye
MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
dogankara54

dogankara54

Üye
tabikide linki paylaşmanız yeterli
buyrun desteklerinizi bekliyorum yakinda facebook sayfamizda paylasima basliyacagiz
buyrun desteklerinizi bekliyorum yakinda facebook sayfamizda paylasima basliyacagiz

Kardes siz DKMobile diye arama yerine yazin cikar android resmi var onu begenin ve takip edin yeter ;-)

ua_mustafa_20

Üye
şu normal tuşların işlevi aynı dursun lütfen sağ üst köşedeki dokunmatik menü tuşunu sevmiyorum bide sanal tuşlar seçmeli olsun lütfen sevmiyorum onları ace 2 nin en sevdiğim özelliklerinden biri bildirim çubuğundan ekran ışığı ayarlama. güvenlik kilidi olsa bile aktif olsun çok kullanışlı :-D

dogankara54

dogankara54

Üye
şu normal tuşların işlevi aynı dursun lütfen sağ üst köşedeki dokunmatik menü tuşunu sevmiyorum bide sanal tuşlar seçmeli olsun lütfen sevmiyorum onları ace 2 nin en sevdiğim özelliklerinden biri bildirim çubuğundan ekran ışığı ayarlama. güvenlik kilidi olsa bile aktif olsun çok kullanışlı :-D
Arkadaşım Android L nin orjinal özellikleri olacaktır android L nin tanıtım veya imaj dosyalı nexus 5 videolarından görebilirsiniz saygılarımla :)

ua_mustafa_20

Üye
bi bakayım...

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
şarj suresi ne seviyede olur peki cm11e gore

dogankara54

dogankara54

Üye
Peki arkadaşim bakabilirsiniz :)
şarj suresi ne seviyede olur peki cm11e gore
Suan teste olduğu için birşey diyemem daha az yer yada cm11 den biraz daha cok yiyebilir zaten ilk rom olduğun dan şarj gibi yada bir kaç hata cıkabilir onun için testleri biraz sağlama almaya çalışıyoruz zaten sizlere gerekli açıklamaları yapıp romu yapacam görülen hatalar felan olursa acıklamaya ekliyeceğim hic merak etmeyin :)

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşim bakabilirsiniz :)

Suan teste olduğu için birşey diyemem daha az yer yada cm11 den biraz daha cok yiyebilir zaten ilk rom olduğun dan şarj gibi yada bir kaç hata cıkabilir onun için testleri biraz sağlama almaya çalışıyoruz zaten sizlere gerekli açıklamaları yapıp romu yapacam görülen hatalar felan olursa acıklamaya ekliyeceğim hic merak etmeyin :)
teşekkürler :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt