Zenfone 6 biraz büyük boyut olarak aynı şekildde victor u2 de öyle s3 neo android L almasada sıkıntı deil benim için güncel android sürümü kullanmasamda olurZenfone 5-6 alinabilir
S3 neoda bilmiyorum ya alinmaz heralde Android L gelcekse alinabilir diye dusunuyorum
Sonra discovery 2 falan dusun
Ya da victor u2 dehset telefon hepsiburada.comda var bakabilirsin
Samsung neden alınmaz?Samsung alınmaz alınmamalı
Güncelleme konusundan çok kötü ve herkeste var ayrıca dış görünüşleri hoş değil ve pahalı ayni özellikte daha daha iyi telefonlar alabilirsiniz güncelleme gelse bile bir sure sonra kasan bir telefonun olur.Zenfone 6 biraz büyük boyut olarak aynı şekildde victor u2 de öyle s3 neo android L almasada sıkıntı deil benim için güncel android sürümü kullanmasamda olur
Samsung neden alınmaz?
Ben şu arkadaşın yorumlarına uyuz oldum da öyle yazdım. Etki tepki meselesi. Fan değilim.Samsung alınmaz alınmamalı
Yalan mı zamanında s3 moda iken temple funda kazmaya başladı 1 yıl dayanır sana Samsung ! Tavsiye meselesi ..Ben şu arkadaşın yorumlarına uyuz oldum da öyle yazdım. Etki tepki meselesi. Fan değilim.
S2 kullandım, S3 kullandım, Galaxy wonder kullandım, hiçbiri kasmadı. Dürüst olmak gerekirse hepsini 1 seneden az kullandım. Başkası bunu itiraf etmez. Şu anda S4 kullanıyorum. 6 aydır kullanıyorum, sıkıntı yok. Tarzın hoş değil. Onu vurgulamak istedim. "Alınmaz alınmamalı" ne demek? "Herkeste var" ne demek? Neye göre pahalı? Kime göre şekilsiz?Yalan mı zamanında s3 moda iken temple funda kazmaya başladı 1 yıl dayanır sana Samsung ! Tavsiye meselesi ..
Herkeste iPhone 6 var Z2 var S5 var eee ne alacak bu millet?Güncelleme konusundan çok kötü ve herkeste var ayrıca dış görünüşleri hoş değil ve pahalı ayni özellikte daha daha iyi telefonlar alabilirsiniz güncelleme gelse bile bir sure sonra kasan bir telefonun olur.
Yakın çevremde olabildiğince s3 sahibi insanlar var ve hepsininki kasiyor . Başta da demiştim zevk meselesi diye her taraf Samsung oldu sokakta 5 insanla karsilassan 3ünde bu Kore mali telefon vardır. Rakip markalara göre daha pahalı onun yerine ayni paraya zenfone gibi donanimi daha iyi cihazlar alabilecegini düşünüyorum . başta da dedim sadece tavsiye ve zevk meselesi. Burda görüşlerimizi soran bir arkadaş var ve ben de özgürce fikrimi belirttim konuyu daha fazla şişirmeye gerek olmadığını düşünüyorum iyi akşamlar.S2 kullandım, S3 kullandım, Galaxy wonder kullandım, hiçbiri kasmadı. Dürüst olmak gerekirse hepsini 1 seneden az kullandım. Başkası bunu itiraf etmez. Şu anda S4 kullanıyorum. 6 aydır kullanıyorum, sıkıntı yok. Tarzın hoş değil. Onu vurgulamak istedim. "Alınmaz alınmamalı" ne demek? "Herkeste var" ne demek? Neye göre pahalı? Kime göre şekilsiz?

Nasıl ne olacak? 3310 candır karıştırma o kısmıHerkeste iPhone 6 var Z2 var S5 var eee ne alacak bu millet?
Siz Nokia 3310 kullanıyorsunuz sanırım. Herkeste yok(!)
Diğer dediklerin büyük çoğunluğuna katılıyorum.
demek istediğim herkeste bu telefon olunca iyiymis bu bunu alalım fikrine girişinilmemeli.Apple , uygun fiyat ?Doğru HTC, Sony, Apple gibi firmalar çok daha uygun fiyat veriyorlar. İyi forumlar.
Koptum yasamsung alinmaz diyenler su an en cok kullanilan telefon markasi samsung iyi olmasa bu kadar kullanilmazdi
millet birbirinden gordugu icin aliyor cogu insan bilgisiz bu konuda aldigi telefonun teknik ozellikleeini say desek hicbisey diyemez millet saf olunca o aldi ben alamam mi gibisinden herkes birbirinde gordugu telefonu aliyor kapiş