Telefon Tavsiyesi 1700-1850 TL

Sponsorlu Bağlantılar

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
1700-1850 TL
Bu fiyat aralığında telefon önerebilecek var mı? Samsung ve Windows Phone harici lutfen. Aslinda aklimda 2 teleton var ama kararsizim onlarda ip5s ile z3 compact. Bu ikisi disinda telefon onerilerine de açığım.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Sana hemen bir Samsung Ativ SE saralım :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Z3c de güzel cihaz 5ste güzel ne niyetle kullanacağına bakar. İstediğin şeyleri söyle ona göre daha iyi tavsiyede bulununuz. Büyük ekran istiyorsan bi kere z3c al ama stabil olsun ekran önemli değil destek olsun Güncelleme hemen gelsin istiyorsan 5s al pişman olmazsın. Ben pişman Değilim her gün hatta iyiki almışım diyorum

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
Z3c de güzel cihaz 5ste güzel ne niyetle kullanacağına bakar. İstediğin şeyleri söyle ona göre daha iyi tavsiyede bulununuz. Büyük ekran istiyorsan bi kere z3c al ama stabil olsun ekran önemli değil destek olsun Güncelleme hemen gelsin istiyorsan 5s al pişman olmazsın. Ben pişman Değilim her gün hatta iyiki almışım diyorum

Daha çok muzik, oyun, internette gezinme amaçlı dusunuyorum. Ekrani aslinda pek fark etmez. Sarji uzun gitmesi lazim ama ip5s in sarji kisa gidiyor diyorlar bu kafami karistiyor.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Z3 compact diyorum.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Daha çok muzik, oyun, internette gezinme amaçlı dusunuyorum. Ekrani aslinda pek fark etmez. Sarji uzun gitmesi lazim ama ip5s in sarji kisa gidiyor diyorlar bu kafami karistiyor.
Bende 1 günü tamamlıyor şarj ama kesin olsun diyosan z3c daha iyidir

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Iphone 5s in bataryasi mi varmis ki :D Hayatinizda gorup gorebileceginiz en batarya dusmani telefon.

heathrow

heathrow

Üye
Z3 compact :) ne kadar şarj o kadar iyi

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Z3 Compact

bulentercan

Üye
İphone tavsiyemdir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Z3 Compact uygundur senin için.

Eğer Nexus 6 o fiyata gelirse oda düşünülebilir.

5s ekranı küçük gelmez diyorsan oda iyidir. Ama Z3 Compact senin ihtiyaçlarını karşılayabilecek makine.

foreverthe

foreverthe

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt