Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 1520 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1520 Alınır mı ?
Lumia markaları microsoft olarak değiştirildi herkes duymuştur bu saatten sonra nokia lumia 1520 alınır mı sizce ? Fiyatının 1500 civarına düştüğünü gördüm bu telefon için bu fiyat çok iyi bence.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben olsam 930 alırım.

• Beğen
Tepkiler: Exdkiller

furkankaya559758

Üye
Güzel telefon ama Lumia 930 alsan daha iyi olur. Hem daha yeni.

• Beğen
alical33

alical33

Üye
alınabilir nokia ismi kalktı ama yazılım desteği devam edecek

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu donanima daha uygun fiyatli nexus 5 ve g2 var.Bu saatten sonra wp alinmaz.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
kardeşim bende bu hafta almayı düşünüyorum. Sanada tvsiye ederim .

• Beğen
spacekiller

spacekiller

Üye
1500tlye önermem çünkü wp o kadar para verilmez onun yerine 100 tl koyup 1600 tlye hepsiburada.com'dan z2 almanı öneririm çok ucuzladı

spacekiller

spacekiller

Üye
neden ve neye göre ?
Çünkü 1500 tlyi gözden çıkartıktan sonra hızlı çalışan bir telefonu rahatlıkla alabilirsin android ile wp özelliklerine bakarsan kıyaslıyamazsın wp ben max 850 tl cihazlarda öneririm. Ama yinede sen bilirsin o fiyata zorlasan 2. el İphone 5S bile bulursun.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Wp'ye o kadar para verilmez diyenlerin hiçbirisi Wp kullanmamış insanlar ;)

• Beğen
Tepkiler: Darqos, Bruce Lee QQ, Murat Alper ve 2 diğerleri
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Çünkü 1500 tlyi gözden çıkartıktan sonra hızlı çalışan bir telefonu rahatlıkla alabilirsin android ile wp özelliklerine bakarsan kıyaslıyamazsın wp ben max 850 tl cihazlarda öneririm. Ama yinede sen bilirsin o fiyata zorlasan 2. el İphone 5S bile bulursun.
mesajınızda z2nin 1520 den hızlı olduğunu iddia ettiğinizi görüyorum. Sormak isterim de hiç windows 8.1 Lumia 1520 kullandınız mı ?
androidi de windows a gore ustun gostermişsiniz . Bu ustunlukleri sayabilir misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
serecans

serecans

Üye
z2 kullanıyorum nokia lumia 925 ı elime aldıgım da daha stabil geliyor bu benim şahsı fikrim

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bence 1520 daha güzel 930 dan büyük ekran bir başka oluyor :)

PriZm

PriZm

Üye
WP tabi daha hızlı çalışacaktır adam akıllı multitasking bile yok. Bu bile hız farkı için başlıca bir sebep.

• Beğen
Tepkiler: Hodor
MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
ya ben windowsa alışamadım telefonda nedense

Hodor

Üye
WP tabi daha hızlı çalışacaktır adam akıllı multitasking bile yok. Bu bile hız farkı için başlıca bir sebep.

Ne varmış yani lumiyada note 4 e note 3 ü ezer geçer lumiya 1520 multitasking var tabi kim diyor yok diye geri tuşuna basıyoz ya en stabıl en iyi sistem bence lumiya yani vindowsphone dur.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İkiside 4K Video Çekebilecek Sanırım Yada 1.100 TLye 1020 AL

wpfurkan

wpfurkan

Üye

Asıl Multitasking Note serisindeki multiscreendir. O saf Android ve ios deki Multitasking wp de çoktaaan var.
Zaten size göre Wp sistem değilki. Nerde nasıl kötüleyeceğinizi şaşırıyorsunuz. Bu Android kullanıcılarının wp ye karşı kinlerini anlayamıyorum.
N.A.W.Y size özel demiyorum bunları yanlış anlamayın.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Üst Alt