Öneri Turkcell Superonline

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Turkcell Superonline
Arkadaslar ben yeni bir internet paketi alacagim. Turkcell Superonline dan. İnternetim fiber degil sizce en buyuk internet hizi kactir. Su anlik 16 mbps gibi ama bildiginiz.32 mbps gibi bir hizi var mi. Para onemli degil

ArtiZz012

Üye
benim bildigim 70mbps vardi herhalde :)

heathrow

heathrow

Üye
25 megabit hız + sabit telefon için sabit ücret yok + 1 yıl d-smart giriş HD paket ücretsiz 49 TL fiyat vermişlerdi. Aldık.
Fiber

ArtiZz012

Üye
cok iyiymis :)

MaxipmaN

Üye
telefon+net+tv olunca 59,olmayınca telefon+net 49a veriyolar sanırım,bana kağıtla smsle fatura gelmiyo hesaptan öğreniyorum
25 megabit hız + sabit telefon için sabit ücret yok + 1 yıl d-smart giriş HD paket ücretsiz 49 TL fiyat vermişlerdi. Aldık.
Fiber
tvli 59tlidi dsmart yeni bi kampanya herhal

heathrow

heathrow

Üye
1 yıl önce kampanyaya girdik. 1 sene taahhüt kaldı.

heathrow

heathrow

Üye
bende turkcellin alıcısı var sen dsmart mı var alıcı?
Evet d-smart alıcı var. 1 senelik süre dolunca süper paket ayda 20 TL kabul ettik. Bütün kanallar açık yetişkin kanalları hariç.
Sinema kanalları, dizi kanalları, belgesel kanalları, yerli yabancı HD kanallar vs. ayda 20 TL

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Evet d-smart alıcı var. 1 senelik süre dolunca süper paket ayda 20 TL kabul ettik. Bütün kanallar açık yetişkin kanalları hariç.
Sinema kanalları, dizi kanalları, belgesel kanalları, yerli yabancı HD kanallar vs. ayda 20 TL
ben hepsini açtırcam 70i geçiyo :ehe gerek yok zaten :D

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Peki beyler bayisine gittigim zaman bana bilgi verirler mi tum tarifeler hakkinda

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamamdir

Takipçi Satın Al

Üst Alt