Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
safakk

safakk

Üye
kopya çekmek:nono:
ama böyle anlarda da kaçınılmaz oluyor herhalde..:ehe
valla kesinlikle ya birde geçenlerde fizikte yakalandım bu yüzden hemde bayaa bi teknolaji yapmıştım hepsini çaktı hoca:ehe ama bu sefer ilkellikle teknolojiyi karıştırmayı düşünüyorum :ehe

canturgay

canturgay

Üye
çok yaşlıymışım gibi konuşacam ama..:ehe
bizim zamanımızda yoktu öyle ..cep telefonlar.kayıt cihazları falan
kara düzen, kitabı açtın açtın ..açamadınn.
gerisini düşünmek bile istemiyorumm..

başarılar yarın sınavda sana şafakk:sn::oke:

safakk

safakk

Üye
çok yaşlıymışım gibi konuşacam ama..:ehe
bizim zamanımızda yoktu öyle ..cep telefonlar.kayıt cihazları falan
kara düzen, kitabı açtın açtın ..açamadınn.
gerisini düşünmek bile istemiyorumm..

başarılar yarın sınavda sana şafakk:sn::oke:
saolunda öyle sadece cep telefonu ile de olmuyo tahtaya silinmeyen kalemle yazıyosunuz formulleri silik kalacak şekilde sildiniz mi bi de önlerde bi yer kaptınızmı o sınavdan kesin 100 ü kapıyorsunuz :ehe

neslein

neslein

Üye
kopyasız ögrencilik olmazki
cekin cekebildiginiz kadar ben üniversite 3 e geldim elimden gelse yine cekerim ama ole bi imkanım yok :D:D

canturgay

canturgay

Üye
saolunda öyle sadece cep telefonu ile de olmuyo tahtaya silinmeyen kalemle yazıyosunuz formulleri silik kalacak şekilde sildiniz mi bi de önlerde bi yer kaptınızmı o sınavdan kesin 100 ü kapıyorsunuz :ehe
bak bu tekniklerden haberim yok..:allalla:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
canturgay nassın arkadassım
bu saatte ne iin war :D

safakk

safakk

Üye
kopyasız ögrencilik olmazki
cekin cekebildiginiz kadar ben üniversite 3 e geldim elimden gelse yine cekerim ama ole bi imkanım yok :D:D
olur mu üniversite de de şöyle yapabilirsiniz önce herhangi bir sınavda kağıdım yetmedi diye hocadan sınav sorularının bulunduğu bir boş kağıt alacaksınız birdahaki sınava o aldığınız eski sınav sorularının bulunduğu kağıda bütün formülleri yazın sonra sınavda hocadan aldığınız kağıt gibi kullanın bu kadar basit yakalanma olasılığı 0:ehe
bak bu tekniklerden haberim yok..:allalla:
eh yıllar geçiyor :naughty::ehe buarada uç kutusunun ve kalemin arkasına yazılan yada sıranın altına bantlı kopya kağıtları vay beee ne günlermiş:ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
seni seni
mekan sana kalsın diye şikayetmi edecen :D
hem bak yatacam demişssin yat uyu hadi :D:D

canturgay

canturgay

Üye
olur mu üniversite de de şöyle yapabilirsiniz önce herhangi bir sınavda kağıdım yetmedi diye hocadan sınav sorularının bulunduğu bir boş kağıt alacaksınız birdahaki sınava o aldığınız eski sınav sorularının bulunduğu kağıda bütün formülleri yazın sonra sınavda hocadan aldığınız kağıt gibi kullanın bu kadar basit yakalanma olasılığı 0:ehe

eh yıllar geçiyor :naughty::ehe buarada uç kutusunun ve kalemin arkasına yazılan yada sıranın altına bantlı kopya kağıtları vay beee ne günlermiş:ehe
bi ara ferret bi konu açmıştı japonların kopya çekme şekli gibicesindenn..
o konuya bi bak çok işine yarayacaktır...:ehe

safakk

safakk

Üye
amaaaaan işte haydin siz işinize ben beklerim burayı :ehe

neslein

neslein

Üye
işte o senin dedigin gibi kolay deil acıköğretim okuyorum sınaw test usulu sıralarda tek kişi oturuyorsun ve 5 tane kitapcık var
inan hiç bisi yapılmıyo bi sınıfta en az 2 3 hoca oluyor :D:D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
şafak :nono:
:D:D:D

safakk

safakk

Üye
işte o senin dedigin gibi kolay deil acıköğretim okuyorum sınaw test usulu sıralarda tek kişi oturuyorsun ve 5 tane kitapcık var
inan hiç bisi yapılmıyo bi sınıfta en az 2 3 hoca oluyor :D:D
hmm bende normal sanmıştım neyse ama 2-3 sefer deenemiştim hepsinde de yutmuştu hocalar hale de türkçe sınavlarında:ehe

neslein

neslein

Üye
bak bu benim aklıma gelmemişti..
hakkaten senin ne işin var..
dersine çalış bak yoksa neslein e söylerim haaa..:D

saol düşüncen için ama suan zaten yanımda bende calışmıyorum şimdi oyuzden ona kızamıyorum aramızda kalsın :oke:

mservank

mservank

Üye
Oyy uykum geldi hade iyi geceler.

Üst Alt