Uygulama Az Pil Harcayan Launcher

Sponsorlu Bağlantılar

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
Az Pil Harcayan Launcher
Herkese merhaba arkadaslar. Ben Caner. Uzun suredir pek cok launcher kullandim.

Samsung Galaxy Mini 2 kullanıyorum. Bildiginiz en az pil harcayan launcher uygulamasini paylasabilir misiniz?

Galaxy S5 UPSM Launcher 4.0 ve LightLaunch Launcher uygulamalari denedigim en iyi uygulamalar. Onlar disinda bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Launcher gorunumu onemli degil sadece uygulama menusunden olusabilir. Hatta duvar kagidi destegi olmasa bile olur. Simdiden tesekkurler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Holo ile nova launcher onerebilirim hem sistemi yormaz hemde hizli

byAndroid

byAndroid

Üye
Smartin arayuz cok kotu ya hic begenmiyom ben onu

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
Baska launcher bilen yok mu yaa
Biraz xda ya bakcam. Belki bisi cikar

KingDroid

KingDroid

Üye
Zeam launcher :)
Tabletimi jet gibi yapti

mamulyan84

Üye
Herkese merhaba arkadaslar. Ben Caner. Uzun suredir pek cok launcher kullandim.

Samsung Galaxy Mini 2 kullanıyorum. Bildiginiz en az pil harcayan launcher uygulamasini paylasabilir misiniz?

Galaxy S5 UPSM Launcher 4.0 ve LightLaunch Launcher uygulamalari denedigim en iyi uygulamalar. Onlar disinda bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Launcher gorunumu onemli degil sadece uygulama menusunden olusabilir. Hatta duvar kagidi destegi olmasa bile olur. Simdiden tesekkurler.
google launcher dene

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
Nova kullaniyorum. Telefonun animasyonlarini kapattim su an iyi gidiyor. Cevaplar icin tesekkurler

darkness24

Üye
kit kat launcher onerebilirim

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Az pil harcasalar da günümüzdeki akıllı diye tabir edilen telefonların şarj sıkıntısını bir çok insan çekmektedir. Telefon geliştiricileri şarj konusunda ileriye dönük daha iyi şarj tuta bilen bataryalar ürete bilirse çok daha iyi olacaktır.

byAndroid

byAndroid

Üye
Zaten launcher dan launchere cok farketmezki taş catlasa %5 daha fazla yesin biri bunlar bos iş onemli olan launcherin akici ve performansli olmasi

SHS

SHS

Üye
Zero :)

krt23

krt23

Üye
Bende zero kullanıyorum tüm uygulamalar ana ekranda güzel oldu