Haber glance screen in geleceği

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

dakamon

dakamon

Üye
Şu hava durumu uygulamasının glance ekranını kulanmasını sağlayan API leri tüm geliştiricilere açmaları gerekli bence. Bunu yapmalılar. @papakudioflu

emz

emz

Üye
Millet 820 için şu glance hava durumunu nasıl yapıcam? Biri anlatırsa arkadaşa yapıcam da bulamadım. Göz atmaya giriyorum ama öyle bir seçenek yok. Ama sürüm cyan+8.1 Neden olmuyor biri açıklayabilir mi?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Millet 820 için şu glance hava durumunu nasıl yapıcam? Biri anlatırsa arkadaşa yapıcam da bulamadım. Göz atmaya giriyorum ama öyle bir seçenek yok. Ama sürüm cyan+8.1 Neden olmuyor biri açıklayabilir mi?
Göz atmanın güncel olması gerekiyor bir kontrol edin :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Hava durumu uygulamasi yuklu olmasi lazim diye biliyorum. Ama bu seferde kilit ekrani resmi secemiyorsun bulutlar gunes falan duruyor ekranda

• Beğen
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
göz atma ekranında altı çizili bir şekilde kilit ekranı ayarları yazıyor olması lazım bu yazı ve diğer bazı seçenekler yoksa sürüm eskidir. O yazıya tıklayınca kilit ekranı ayarları açılacak oradan arka plan olarak hava durumu uygulamasını seçip uygulamayı aç deyip hava durumu uygulamasını açacaksınız sonra yenile deyip çıkabilirsiniz :)

emz

emz

Üye
zaten Sivas yazıyor ?
ülke bölge ve dil abd olarak ayarlı :)

şimdi aklıma geldi Gdr1 güncellemesi gerektiriyor olabilir :)

Bende onu merak ettim. O etkili mi diye. Ama son sürüm olmasına rağmen arka planı da hava durumu seçiyorum ama olmuyor. Yarın tekrar bakayım olmazsa.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt