Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haberglance screen in geleceği
Sponsorlu Bağlantılar
kimbilir_01
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler
dakamon
Üye
Şu hava durumu uygulamasının glance ekranını kulanmasını sağlayan API leri tüm geliştiricilere açmaları gerekli bence. Bunu yapmalılar. @papakudioflu
emz
Üye
Millet 820 için şu glance hava durumunu nasıl yapıcam? Biri anlatırsa arkadaşa yapıcam da bulamadım. Göz atmaya giriyorum ama öyle bir seçenek yok. Ama sürüm cyan+8.1 Neden olmuyor biri açıklayabilir mi?
Millet 820 için şu glance hava durumunu nasıl yapıcam? Biri anlatırsa arkadaşa yapıcam da bulamadım. Göz atmaya giriyorum ama öyle bir seçenek yok. Ama sürüm cyan+8.1 Neden olmuyor biri açıklayabilir mi?
göz atma ekranında altı çizili bir şekilde kilit ekranı ayarları yazıyor olması lazım bu yazı ve diğer bazı seçenekler yoksa sürüm eskidir. O yazıya tıklayınca kilit ekranı ayarları açılacak oradan arka plan olarak hava durumu uygulamasını seçip uygulamayı aç deyip hava durumu uygulamasını açacaksınız sonra yenile deyip çıkabilirsiniz