Bu Kulaklığı Alsam Gümrükte Takılır Mı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kulaklığı Alsam Gümrükte Takılır Mı

262 tl kulaklığın fiyatı.

Baydırman

Baydırman

Moderator
bilgim yok ama inşallah takılmaz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
90 $ üstü ise vergi olmuyor mu ?

Mert

Mert

Üye
ben 100 dolar diye biliyorum sınır. eğer geçerse %20 gümrük vergisi ödersin. ama her şeyin ötesinde yine mi akg :D kopuyo abi o kablo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben 100 dolar diye biliyorum sınır. eğer geçerse %20 gümrük vergisi ödersin. ama her şeyin ötesinde yine mi akg :D kopuyo abi o kablo
Bende bir sürü kablosu var. :D Daha iyisini bulamadım. :( Aslında buldum ama dışarıda kullanabilmeye en müsait kulaklıklardan biri bu. Başka kulaklık önerin varsa açığım önerilere. :D
Peki kulaklık gümrükte takıldı diyelim, Ankara'da nereden gidip alabilirim?

Mert

Mert

Üye
Bende bir sürü kablosu var. :D Daha iyisini bulamadım. :( Aslında buldum ama dışarıda kullanabilmeye en müsait kulaklıklardan biri bu. Başka kulaklık önerin varsa açığım önerilere. :D
Peki kulaklık gümrükte takıldı diyelim, Ankara'da nereden gidip alabilirim?
çok bilgim yok kulaklık konusunda, k450 öylece duruyor kutusunda. sennheiser mx 271 daha rahat geliyor bana :D alışveriş yaparken gümrükte takılması neredeyse imkansız ıvır zıvır şeyler aldım ben. burdan da bilen biri çıkabilir ama sadece internetten alışveriş üzerine kurulmuş siteler daha iyi yardım eder bence.

OPC

OPC

Üye
Grupta bir daha asla AKG almayacağım dediğini hatırlıyorum :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu arada tasarımı güzelmiş...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OPC

sempaticafe

Üye
satıcı ile anlaşıp üzerine gift yazdır Sıkıntısız geçer. Yada daha düşük bedel.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Gümrük vergisi eklenecektir üzerine ve büyük ihtimalle de takılacaktır ama sorun etme İstanbul'da akraban filan varsa yollarsın gidip alır. Ben Almanya'dan gelene öyle yaptırdım Edirne'de takıldı Tekirdağ'dan akrabam aldı geldi.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Gümrük vergisi eklenecektir üzerine ve büyük ihtimalle de takılacaktır ama sorun etme İstanbul'da akraban filan varsa yollarsın gidip alır. Ben Almanya'dan gelene öyle yaptırdım Edirne'de takıldı Tekirdağ'dan akrabam aldı geldi.
Ankara'ya gelmez mi? :(

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bilmiyorum ki kardeşim aslında ne desem boş o an gümrüktekilerin psikolojisine bağlı sanki :(

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

MedyaFTA

Üye
Merhaba. Plantronics Backbeat Go 2 düşünürseniz, iletişim kuralım.:)

doctorrr

doctorrr

Üye
Kulaklığı alırsan şunu bi kere dinle

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bu kulaklık aslında bende vardı da belirli bir sebeplerden dolayı veremedim servise uzun hikaye anlatamayacağım.
Marshall Major alacağım yakında. Alınca dinlerim. :D
@doctorrr
Merhaba. Plantronics Backbeat Go 2 düşünürseniz, iletişim kuralım.:)

Sadece kulakustu...

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
avast

avast

Üye
75 dolar ustu vergi diye bilmiyorum bide amazon turkiyeye getirmiyo diye biliyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Çoğunlukla ABD sitesinde sorun oluyor. Fakat İngiltere sitesinden alınabiliyor.
Zaten vazgeçtim yurtdışından almayacağım. :D

Üst Alt