Bende bir sürü kablosu var.ben 100 dolar diye biliyorum sınır. eğer geçerse %20 gümrük vergisi ödersin. ama her şeyin ötesinde yine mi akgkopuyo abi o kablo
Daha iyisini bulamadım.
Aslında buldum ama dışarıda kullanabilmeye en müsait kulaklıklardan biri bu. Başka kulaklık önerin varsa açığım önerilere.
çok bilgim yok kulaklık konusunda, k450 öylece duruyor kutusunda. sennheiser mx 271 daha rahat geliyor banaBende bir sürü kablosu var.Daha iyisini bulamadım.
Aslında buldum ama dışarıda kullanabilmeye en müsait kulaklıklardan biri bu. Başka kulaklık önerin varsa açığım önerilere.
Peki kulaklık gümrükte takıldı diyelim, Ankara'da nereden gidip alabilirim?
alışveriş yaparken gümrükte takılması neredeyse imkansız ıvır zıvır şeyler aldım ben. burdan da bilen biri çıkabilir ama sadece internetten alışveriş üzerine kurulmuş siteler daha iyi yardım eder bence.Dedim ya oğlum isteklerimi tam anlamıyla karşılayanı bulamadım.Grupta bir daha asla AKG almayacağım dediğini hatırlıyorum![]()

Ankara'ya gelmez mi?Gümrük vergisi eklenecektir üzerine ve büyük ihtimalle de takılacaktır ama sorun etme İstanbul'da akraban filan varsa yollarsın gidip alır. Ben Almanya'dan gelene öyle yaptırdım Edirne'de takıldı Tekirdağ'dan akrabam aldı geldi.

Sadece kulakustu...Merhaba. Plantronics Backbeat Go 2 düşünürseniz, iletişim kuralım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız