İpucu Sisteme bir halt oldu

Sponsorlu Bağlantılar

denizleydibilmezrootu

Üye
    Konu Sahibi
Sisteme bir halt oldu
Merhaba arkadaşlar ben telefonuma kitkat 4.4 yüklemeye çalışırken recovery menüsünden sistem silindi galiba şimdi öncelikkle andrpid 4.4 kitkat i sd karta yükleyip telefonun reclvery menüsünu açtım sonra sim karttan buldum yüklerken sd kartı çıkardım içindekiler gitmesin diye ondansonra hata verdi bende reboot system now dedim normal kapandı açılırken general mobile yazısında takılıp kaldı recovery menüsüne girildiğinde komut yok yzzıyor ben özel garantiyle bunj bayime götürdum sizce düzelebilir mi çarşamba ğünü 20 gün olacak bu arada tel modelim general mobile discovery ben tabletemine telefon özlelikli rom yüklesem onunda sistemi çökermi model:samsung galaxy tab 4 sm-t232 7.0 3g model

SHS

SHS

Üye
1- stock rom atıp gönderirler, bence arayın hemen halletmeleri lazımdı

2- tablete telefon romu yüklenmez, yüklemeyin sakın

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@

denizleydibilmezrootu

Üye
    Konu Sahibi
1- stock rom atıp gönderirler, bence arayın hemen halletmeleri lazımdı

2- tablete telefon romu yüklenmez, yüklemeyin sakın
Hayır tabletimde 3g var bende telefon özeliği olan samsun tab 2 p100 mü ne bir telefon özelllikli tablet var onun roomunu yüklemeyi düşündüm
Telefonuma gelince
Telefon çok basit şekilde rootluydu yani framarootla rootladım
Bilgisayarla alakm yokta
Bende telefonuma rom yükleyecektim ama
Yazık oldu
Sizce tablete tablet romu yüklesem yank tab 2 p100 3g nin romunu
Bozulurmu

SHS

SHS

Üye
Hayır tabletimde 3g var bende telefon özeliği olan samsun tab 2 p100 mü ne bir telefon özelllikli tablet var onun roomunu yüklemeyi düşündüm
Telefonuma gelince
Bilgisayarla alakm yokta
Yazık oldu
Bozulurmu

rom yüklerken hafıza kartını çıkarmamanız lazımdı :(

sizin telefonunuz yok diye mi tablete telefon romu yüklemeye çalışıyorsunuz?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Telefonuma gelince
Bilgisayarla alakm yokta
Yazık oldu
Bozulurmu

Eğer tabletinize özel yapılmış bir rom yerine farklı bir cihaza/modele yapılmış romu yüklemeye kalkarsanız tabletin yazılımını bozabilir hatta brick bile yapabilirsiniz. Sadece cihazınıza uyumlu romları yükleyin.

denizleydibilmezrootu

Üye
    Konu Sahibi
rom yüklerken hafıza kartını çıkarmamanız lazımdı :(

sizin telefonunuz yok diye mi tablete telefon romu yüklemeye çalışıyorsunuz?
Hayır benim tabletimde 3g var telefonumda var fakat acil durumlarda tabletimin telefon özelliğini açmak istiyorum ki benim tbaletimin yurtdışında satılanında telefon özelliği var benim tabletimde 3g var fakat sadece mesaj gönderebilirsiniz yani tablette sim kart girişi var bende yurtdışındaki tabletin rom unu yüklemeyi düşündüm tabletler arasında hiçbir fark yok yani sadece yurtdışından alınan ile arama yapılıyor benimkinde mesaj gönderebilirsiniz yani modeller aynı samsung galaxy tab 4 sm-t232 7.0 3g modelli
Eğer tabletinize özel yapılmış bir rom yerine farklı bir cihaza/modele yapılmış romu yüklemeye kalkarsanız tabletin yazılımını bozabilir hatta brick bile yapabilirsiniz. Sadece cihazınıza uyumlu romları yükleyin.
Brick ne demek acaba zaten dediğim rom cihazin rom u ama benim cihazimin yurtdısi romu yani tabletin aynisin yurtdısında satılanının romu
Telefon konusu kapandı arkadaşlar telefon için olan cevaplarınıza teşekkür ederim telefonum baştan aşağı değistirilmiş zaten benimde o güncellemeyi yükleme nedenim sim kart sorunu vardı sim kartı okumama sorunu ama yuvada sorun varmis değistirdiler tum yuvalari

PriZm

PriZm

Üye
Sadece CİHAZA özel romlar cihazda çalışır.Bir Note tablete telefon yazılımı atmanız yada tam tersi işlemde %100 ihtimalle cihaz brick olur.

Brick: J-Tag olmadan kurtarılamayacak halde çökme.

denizleydibilmezrootu

Üye
    Konu Sahibi
Sadece CİHAZA özel romlar cihazda çalışır.Bir Note tablete telefon yazılımı atmanız yada tam tersi işlemde %100 ihtimalle cihaz brick olur.

Brick: J-Tag olmadan kurtarılamayacak halde çökme.
Teşekkürler fakat benim tabletim samsung tab 4 sm-t232 7.0 3g (ben tabletime telefon roomu atmıyorum) ben tabletime samsung tab 4 sm-t232 7.0 3g (yurtdışında satılan modelin romunu atıyorum)yurtdışında satilan tablet aynisi fakat tabletin telefon ozelliği acik türkiyede tabletin aynisind sadece mesaj gönderebilirsiniz

PriZm

PriZm

Üye
Yinede olmaz.Model numarasından tut modem dosyası baseband vs herşeyi aynı olması gerek.

SHS

SHS

Üye
Teşekkürler fakat benim tabletim samsung tab 4 sm-t232 7.0 3g (ben tabletime telefon roomu atmıyorum) ben tabletime samsung tab 4 sm-t232 7.0 3g (yurtdışında satılan modelin romunu atıyorum)yurtdışında satilan tablet aynisi fakat tabletin telefon ozelliği acik türkiyede tabletin aynisind sadece mesaj gönderebilirsiniz

Bunu deneyebilirsiniz ama tüm riskleri de almanız anlamına gelir bu, biz sadece uyarıyoruz

Takipçi Satın Al

Üst Alt