seyits
Üye
sağool.tlf format atmıştım crackli googlplay kurunca lisans hatası olmadan kurucam.şimdi kurunca,dediğin üzere lisans uyarısından dolayı, uygulama açılmıyor.denedin mi![]()
sağool.tlf format atmıştım crackli googlplay kurunca lisans hatası olmadan kurucam.şimdi kurunca,dediğin üzere lisans uyarısından dolayı, uygulama açılmıyor.denedin mi![]()
sağool.tlf format atmıştım crackli googlplay kurunca lisans hatası olmadan kurucam.şimdi kurunca,dediğin üzere lisans uyarısından dolayı, uygulama açılmıyor.
Ciddi mi sin?Kapatabilirsen Çook güzel olur...bunun kontrolü de bi garip internet bağlantısı olmadan kontrol ediyor, o çıkan uyarıyı kapatmaya çalışacam

Ciddi mi sin?Kapatabilirsen Çook güzel olur...
Denedim az önce ama ya son sürüm googleplay cra ck olmuyor,ya da ben yapamadım, Lisans uyarısı çıkıyor,yine![]()
![]()
![]()
sabahları sende benim gibi işyerine gitmek için çok erken kalkıyorsun galiba.sabah msj ulastı işyeri yogunlugu hemen yazamadım.Ama,emeklerin için ne kadar teşekkür etsem az olabilir sanırım.Sağol metin dostum.işte onu kapatmak lazım, düzenledim gece ama çalışmadı
sabahları sende benim gibi işyerine gitmek için çok erken kalkıyorsun galiba.sabah msj ulastı işyeri yogunlugu hemen yazamadım.Ama,emeklerin için ne kadar teşekkür etsem az olabilir sanırım.Sağol metin dostum.

Olsun.Göstermiş olabildiğin çaban,Senin yardımsever düşüncen bile yeter.Tüm emeğin,her şey için, Çook Teşekkür ederim.ben öğrenciyimde hastanede çalışıyor gibiyim
kolay gelsin
pek bişey yapamadık
Olsun.Göstermiş olabildiğin çaban,Senin yardımsever düşüncen bile yeter.Tüm emeğin,her şey için, Çook Teşekkür ederim.
bende denedim lisans hatası dedi neydi bu
v3.5.3 konuya eklendi.