Kilit Kodu Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kay99

kay99

Üye
    Konu Sahibi
Kilit Kodu Acil Yardım
arkadaşlar telefona kilit kodu koymuştum ama unuttum bi uyar akıllının aklına uyup tele format attım şimdik hiç telefonu açamıom bi kaç kere denedim 5 dk içinde bloke olcak dio hiç bişi olmuo lütfen yardım bi çözüm yolu

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Hard format attın mı!!!

kay99

kay99

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Mar 23 2006, 09&#58;33 PM) [post=303267]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Hard format attın mı&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
onu nası atcaz acaba

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
s60 telefonlarda

*#7370# normal format

HARD FORMAT İSE...

* 3 yes ve kapatma tuşuna basarak

Telefonu açkerken yap ama telefonun şarzda olsun yada....

Şarzın %60 in üzerinde ise hard format at&#33;&#33;&#33;...

Ok dene

Bekliyorum

kay99

kay99

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Mar 23 2006, 09&#58;39 PM) [post=303271]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
HARD FORMAT İSE...

* 3 yes ve kapatma tuşuna basarak

Telefonu açkerken yap ama telefonun şarzda olsun yada....

Şarzın %60 in üzerinde ise hard format at&#33;&#33;&#33;...
[/b][/quote]
arkadaşım ben zaten tele hard formatı aynen üste sölediin gibi atmıştım
olmadı telefon modeli 6630 bi yardım edin lütfen

mustafakarasan

Üye
bu siteye gir imei nosunu yaz alttaki kutucugu işaretle sana telein orjinal güvenlik kodunu veriri onu teline gir açılır sadece nokia içindir

kay99

kay99

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım orda çıkan kodu yazdım ama olmadı lütfen bi yardım edin

kay99

kay99

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım hadi lütfen denemediim şey kalmadı bari bi telefoncuda kaç paraya kırdırırım bi cevap lütfen

__Midas__

__Midas__

Üye
esn son yazdığın kodu hatırlamaya çalış arkadaşınla beraber koyduysanız onu bi ara belki o hatırlar...
en son çare telefoncu 10 veya 15 ytl...

kay99

kay99

Üye
    Konu Sahibi
<span style="color:#6600CC">arkadaşlar yardımlarınız için çok saolun</span> hallettim bi nöbetçi telefoncu bulup 8 ytl verip

mucab77

mucab77

Üye
benımde basıma geldi ben bi program yükledim tele yanlıs hatırlamıyorsam burdan indirmiştim ona ımei nosunu girdim oda bana uzunca bir kod verdi girdim acıldı mcode idi galiba prog. ismi

yaslandım galiba hiç bir sey hatırlamıyorum

gsemre9632147

Üye
hard formatta kilit kodunu açmıyo imei kodunu wer kilit kodunu söliim

Quadriceps

Üye
allahım ya bu konu hakkında okadar yazıldıki artık sıkıldım valla master_unlock diye bişe var arkadaşlar duymadınız mı hiç hani sitede arama yapsan karsına eminim tonla bu konu cıkar. Çünkü birsürü topic var yaa&#33;&#33;&#33;

ozemin

Üye
arkadaslar selam ben simblok olan bi telefon aldim tel markasi 3120 bunu actirmak istiyorum fikri olan var mi

barabelli

barabelli

Üye
bnm bıldıgım dırek onu telefoncular kırıo ama burdan yardım cıkar beklemek lazım

Gokhan43

Gokhan43

Üye
SimLock şuanda sadece Telefoncularda kırlılyor

Rose5

Üye
Karde$im Direkmen Hard Format At Düzelir Soft Format Attın mı oLmaz Hard Format İse * - 3 - Ve Arama Tu$unu Basılı Tutarak Telefonu Ac Formatting yazısı Cıkan Bitince Düzelecektir :)

cirkinn

Üye
Karde$im Direkmen Hard Format At Düzelir Soft Format Attın mı oLmaz Hard Format İse * - 3 - Ve Arama Tu$unu Basılı Tutarak Telefonu Ac Formatting yazısı Cıkan Bitince Düzelecektir :)

ta bıktım hard ve sıft format verenlerden AMA OLMUYOOOOORRRRRRR yeter ya simlock kıramıyo onlar:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

idasindi

Üye
eger nokıa kullanıyorsan buradan kılıt kodunu kıra bılırsın ımeı numaranı bılmen yeterlı san verdıgı kodu guvenlık kodu kısmına yazarsın ok

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
hiç gerek yoktu 5dk bekleyip yazsaydın olurdu :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt