Tavsiye Nasıl yeni S4 alırım?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
Deli misiniz?:) O 8 cekirdek aynı anda calıssa ne olur o telefonun hali?Aşırı bi yük halinde degilken 8i birden devreye girmez yükte bile 8i birden calısmaz hic sanmiyorum ,girse bile tam gucte calısmaz yoksa elinizde prizle yürüsunuz yolda

PriZm

PriZm

Üye
Deli misiniz?:) O 8 cekirdek aynı anda calıssa ne olur o telefonun hali?Aşırı bi yük halinde degilken 8i birden devreye girmez yükte bile 8i birden calısmaz hic sanmiyorum ,girse bile tam gucte calısmaz yoksa elinizde prizle yürüsunuz yolda
Merak etme zaten 8 çekirdeğin hepsi çalışsa 1 dakikayı bulmadan thermal trottling devreye girer ve frekans + çekirdeği limitlerdi.

Yani uzun süre kullanımda 4 çekirdekli telefonlar bile yavaşlarken 8 çekirdek olanlar sürekli yavaş frekansda çalışmak zorunda kalırdı herhalde.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
8 çekirdekli ise muhtemelen asenkronize çalışıyordur.

cuuc

Üye
    Konu Sahibi
yani ben napayım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazınız ile ilgili kulüp konusunda anlatmaya çalıştım anormal sorunlar varsa servise verin eğer iade hakkınız varsa Tüketici hakları hakem heyetine dilekçe verin yapılacak iş bu kadar sürekli aynı soruyu tekararlamak anlamsız.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
üstad nerden alırsan al, ister bakıp görerek ister mesafeli satışla al
senin kanundan kaynaklanan para iadesi, yenisini talep etme gibi hakların var.
izleyeceğin yol çok basit.
aldığın yere git.
durumu izah et. kabul etmeyecekler, servise falan gönderelim diyip yan çizeceklerdir.
sen hakem heytine gideceğini belirt.
elinde aldığına dair fatura vardır illaki.
bu faturaya dayanarak hakem heyetine gideceğini söyle.
kabul etmeyeceklerdir.
ordan çıktıktan sonra bir notere git. durumu izah et ve ihtarname çekeceğini söyle. 100 150 lira civarında tutar. tebligatı alopost ile yapmalarını da iste noterden. sonra elindeki faturadaki resmi adrese ihtarnameyi gönder ki kanunda belirtilen senin aleyhine olan süresi kesesin yani durdurasın.
onlar ihtarnameyi alınca genelde atıyorlar.
bi hafta sonra notere git. elindeki sana verilen ihtarname suretine tebliğ tarihi vurdurmak istiyorum de. böylece onların aleyhine süreyi başlat ;)
bundan sonra haliyle cevap gelmediği için ikametindeki hakem heyetine git.
elindeki ihtarnameyi de dilekçene ekleyerek tüm masrafların ve fatura bedelinin tarafına iadesini talep ettiğini belirtir bir dilekçe yaz.
sonra hakem heyeti senin adına onların işini halleder.
sen ne iş yapıyon diye bana sorarsan bu işin okulunu okudum desem anlarsın ;) ;) ;)

Üst Alt