Oyun Age of Civilization 1.14 apk

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
Bu oyunun dosyasını farklı bi yere upload edebilmeniz mümkün mü bu verdiğiniz linkten .exe uzantılı dosya çıkıyor onda da bi sürü virüs tespit ediliyor. Düz sade bi link verirseniz daha memnun olurum.

kemiksesi

kemiksesi

Üye
Tesekkurler

SHS

SHS

Üye
Bu oyunun dosyasını farklı bi yere upload edebilmeniz mümkün mü bu verdiğiniz linkten .exe uzantılı dosya çıkıyor onda da bi sürü virüs tespit ediliyor. Düz sade bi link verirseniz daha memnun olurum.

sayfanın aşağısınsa use our download manager yazıyor ordaki tiki (√) kaldırın öyle start download'a tıklayın

• Beğen
Tepkiler: kinger1905

c10a

Üye
Upload eden arkadaş uygulamayı güncelledikten sonra güncellenme tarihi ile birlikte tekrar upload ederse daha mesut olacağız. Mesela arkadaş şu an güncellese Google Play'de uygulamanın son güncellenme tarihine bakarsanız 2 Kasım yazıyor. 2 Kasım tarihli güncelleme başlığıyla paylaşırsanız bizler de güncel oyundan faydalanmış oluruz.

SfrOztrk

Üye
Arkadaşlar Age of Civilization'un Avrupa versiyonu çıktı full sürüm apk'sı olan var mı ben indirecem de babam kredi kartına izin vermiyor

• Beğen
Tepkiler: sonergame09

sonergame09

Üye
Age of civilization EUROPAE versiyonu olan paylasa bilir mi??

mersinbekir

Üye
Bu eylemi gerçekleştirecek uygulama bulunamadı hatası alıyorum yardım lütfen.Ayrıca oyunun hilesi var mı ?

kspc

Üye
sayfanın aşağısınsa use our download manager yazıyor ordaki tiki (√) kaldırın öyle start download'a tıklayın
cok tesekkurler koskocaman ekranda tiki gorememisim :))

• Beğen
Tepkiler: SHS

bypirate.

Üye
Upload eden arkadaş uygulamayı güncelledikten sonra güncellenme tarihi ile birlikte tekrar upload ederse daha mesut olacağız. Mesela arkadaş şu an güncellese Google Play'de uygulamanın son güncellenme tarihine bakarsanız 2 Kasım yazıyor. 2 Kasım tarihli güncelleme başlığıyla paylaşırsanız bizler de güncel oyundan faydalanmış oluruz.

Evet ya 11 kasımda çıkan sürümü birinde varsa lütfen upload etsin herkes faydalansin

SHS

SHS

Üye
son sürüm full

• Beğen
Tepkiler: kinger1905
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
oyun güzelmis teşekkürler

SHS

SHS

Üye
:rica:

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

Godson

Üye
Stratejik Savaş için düşünülebilir bir oyun.Teşekkürler.

Üst Alt