cmkmehmetcan
Üye
BeklemedeyizYarın ekliyorum arkadaşlar yoğun ilgi olduğunu görünce oyunu satın aldım su an mobil verideyim paketim bitmek üzere(biliyorsunuz mobil veride upload da kotaya dahil) yarın eve gidince uploadlarım

BeklemedeyizYarın ekliyorum arkadaşlar yoğun ilgi olduğunu görünce oyunu satın aldım su an mobil verideyim paketim bitmek üzere(biliyorsunuz mobil veride upload da kotaya dahil) yarın eve gidince uploadlarım

Yarın ekliyorum arkadaşlar yoğun ilgi olduğunu görünce oyunu satın aldım su an mobil verideyim paketim bitmek üzere(biliyorsunuz mobil veride upload da kotaya dahil) yarın eve gidince uploadlarım
Kardesim senden haber bekliyoruz. Oyunu satin aldim yarin upload edecegim dedin ama hala ses seda yok senden?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyrun arkadaslar denedim çalışıyor hem de türkçe
İyi oyunlar
Eyvallah kardesim calisiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi oyunlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi oyunlar
arkadaş deli etti ya . o kadar civilization5 oynadım böye saçma bi iş görmedim. ilk önce nufusu binaları büyütüp saldırıyım dedim adamlar benden önce girdi sonra az büyütüp gelişiyim dedim yine aynı bu sefer hiç bişe yapmadan fu ll etraftaki herşeyi aldım yine aynı . easy de böyle hardda oyunu kazanana tebrikler.
Haritanın yarısını aldım ancak adam beni yedi ne yaparsam yapiyim yenemiyorum. Birini Yenince öteki çıkıyorNe kadar toprak o kadar güç boşver binayı falan

Güzel taktik [emoji6]Kimsenin senden güçlü olmasına müsade etme ben çok para yardımı yaptım zayıf tarafa ki saldıran daha çok güçlenmesin diye örnek olarak Rusyanın saldırdıklarına. Misal ben afrikanın büyük kısmını almışım ve Afrika da benden hariç iki devlet daha var birbirlerine saldırıyorlar onlara dokanmam barış yaparım Rusyanın saldırdığı devletle müttefik olurum Afrika zaten cepte maksat Rusya daha çok büyümesin.

Sorun ne neden indiremiyorsunArkadaslar yandex disk yuklesenize biriniz acilArkadaslar yandex disk yuklesenize biriniz acil