Oyun Age of Civilization 1.14 apk

Sponsorlu Bağlantılar

cmkmehmetcan

Üye
Yarın ekliyorum arkadaşlar yoğun ilgi olduğunu görünce oyunu satın aldım su an mobil verideyim paketim bitmek üzere(biliyorsunuz mobil veride upload da kotaya dahil) yarın eve gidince uploadlarım
Beklemedeyiz :horse:

• Beğen
Tepkiler: lazzow

umutcansimsar

Üye
Bir gelisme yokmu?Bulan yokmu hala?

• Beğen
Tepkiler: bitkinronin35
bitkinronin35

bitkinronin35

Üye
Beklemedeyiz :bilmm

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
Bkliozzz

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
Yarın ekliyorum arkadaşlar yoğun ilgi olduğunu görünce oyunu satın aldım su an mobil verideyim paketim bitmek üzere(biliyorsunuz mobil veride upload da kotaya dahil) yarın eve gidince uploadlarım

Kardesim senden haber bekliyoruz. Oyunu satin aldim yarin upload edecegim dedin ama hala ses seda yok senden?

• Beğen
Tepkiler: umutcansimsar ve cmkmehmetcan

umutcansimsar

Üye
Param olsa satin alip upload ederimde param yokki valla bu oyuna o para deger bence cok seviyorum

Nucleus

Üye

Buyrun arkadaslar denedim çalışıyor hem de türkçe

İyi oyunlar

• Beğen
Tepkiler: müzayid_fb, lazzow, cmkmehmetcan ve 2 diğerleri

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Nucleus

umutcansimsar

Üye
  • Beğen
SHS

SHS

Üye
  • Beğen

cmkmehmetcan

Üye
İndirme işlemi başarısız oldu hatasını alıyorum

Tarayıcı değiştirdim düzeldi, teşekkürler

Luck Star

Luck Star

Üye
arkadaş deli etti ya . o kadar civilization5 oynadım böye saçma bi iş görmedim. ilk önce nufusu binaları büyütüp saldırıyım dedim adamlar benden önce girdi sonra az büyütüp gelişiyim dedim yine aynı bu sefer hiç bişe yapmadan full etraftaki herşeyi aldım yine aynı . easy de böyle hardda oyunu kazanana tebrikler.

cmkmehmetcan

Üye
arkadaş deli etti ya . o kadar civilization5 oynadım böye saçma bi iş görmedim. ilk önce nufusu binaları büyütüp saldırıyım dedim adamlar benden önce girdi sonra az büyütüp gelişiyim dedim yine aynı bu sefer hiç bişe yapmadan fu ll etraftaki herşeyi aldım yine aynı . easy de böyle hardda oyunu kazanana tebrikler.

Ne kadar toprak o kadar güç boşver binayı falan

cmkmehmetcan

Üye
Kimsenin senden güçlü olmasına müsade etme ben çok para yardımı yaptım zayıf tarafa ki saldıran daha çok güçlenmesin diye örnek olarak Rusyanın saldırdıklarına. Misal ben afrikanın büyük kısmını almışım ve Afrika da benden hariç iki devlet daha var birbirlerine saldırıyorlar onlara dokanmam barış yaparım Rusyanın saldırdığı devletle müttefik olurum Afrika zaten cepte maksat Rusya daha çok büyümesin.

Nucleus

Üye
Kimsenin senden güçlü olmasına müsade etme ben çok para yardımı yaptım zayıf tarafa ki saldıran daha çok güçlenmesin diye örnek olarak Rusyanın saldırdıklarına. Misal ben afrikanın büyük kısmını almışım ve Afrika da benden hariç iki devlet daha var birbirlerine saldırıyorlar onlara dokanmam barış yaparım Rusyanın saldırdığı devletle müttefik olurum Afrika zaten cepte maksat Rusya daha çok büyümesin.
Güzel taktik [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: cmkmehmetcan

cmkmehmetcan

Üye

Afrikadaki devletler birbirini yiyor, hindistan çin ve avustralya da öyle. Ben önce kazakistan sonra danimarka ile müttefik oldum önce rusyayı sonra diğerlerini yeriz :D

Rusya bitti şimdi afrika ya da asyayı seçip saldırıya geçeceğim bundan sonrası kolay. Unutmadan zorluk orta seviyeymiş.

Son düzenleme:

sayman2788

Üye
Arkadaslar yandex disk yuklesenize biriniz acilArkadaslar yandex disk yuklesenize biriniz acil

Üst Alt