Katılıyorum sana o dilencinon adı da Ronald Poppo inanmayan bakabilir.beyler alını size gerçek zombi LPQ79 virüsü bir insana bulaştırmışlar bunu ve dilenciyi yemiş sokaktaabd de haber olarak yayınlanmış
vuran polis de 12 kurşun attım anca öldü demişhatta ilk atışlarda mermiye aldırış etmedi yazmışlar ama bu bana çok inandırıcı gelmediKatılıyorum sana o dilencinon adı da Ronald Poppo inanmayan bakabilir.
Görüntüleri de var bakabilirsinvuran polis de 12 kurşun attım anca öldü demişhatta ilk atışlarda mermiye aldırış etmedi yazmışlar ama bu bana çok inandırıcı gelmedi
Gör
Görüntüleri de var bakabilirsin
: bu olaydan sonra da abd iç güvenlik bakanlığı zombiye hazır olun ona hazır olursanız deprem,terör ...... saldıralara da hazır olursunuz demiş bunlar virüsü bulmuştur belkide ama savaş çıkınca düşman ülkeye göndereceklerdir: bu olaydan sonra da abd iç güvenlik bakanlığı zombiye hazır olun ona hazır olursanız deprem,terör ...... saldıralara da hazır olursunuz demiş bunlar virüsü bulmuştur belkide ama savaş çıkınca düşman ülkeye göndereceklerdir

Evet hatta Miami Attack diye geçiyorduhatırladığım kadarıyla bir haberde "ölü insanı yedi" gibi bir başlık vardı olay ABD'deydi Polisler onuda zor öldürmüştü belkide dediğim olay sizin olaydır
Gerçek zombi öyle yavaş gelmezTürkiye'ye zombile gelse de bir şey olmaz. Örnek;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız