Zombiler

Sponsorlu Bağlantılar

denisjr

denisjr

Üye
Ebola mebola derken zombiii :P

brkyaxoy53

brkyaxoy53

Üye
    Konu Sahibi
Sadece ebola değil yeni virüslerde çıkıyor

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bir yerde gerçekten yaşayan bir zombi yapmışlardı okumuştum ama neredeydi hatırlamıyorum Moskova'ydı sanırım.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
beyler alını size gerçek zombi LPQ79 virüsü bir insana bulaştırmışlar bunu ve dilenciyi yemiş sokaktaabd de haber olarak yayınlanmış

brkyaxoy53

brkyaxoy53

Üye
    Konu Sahibi
beyler alını size gerçek zombi LPQ79 virüsü bir insana bulaştırmışlar bunu ve dilenciyi yemiş sokaktaabd de haber olarak yayınlanmış
Katılıyorum sana o dilencinon adı da Ronald Poppo inanmayan bakabilir.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Katılıyorum sana o dilencinon adı da Ronald Poppo inanmayan bakabilir.
vuran polis de 12 kurşun attım anca öldü demişhatta ilk atışlarda mermiye aldırış etmedi yazmışlar ama bu bana çok inandırıcı gelmedi

brkyaxoy53

brkyaxoy53

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Gör
Görüntüleri de var bakabilirsin
:hmmm: bu olaydan sonra da abd iç güvenlik bakanlığı zombiye hazır olun ona hazır olursanız deprem,terör ...... saldıralara da hazır olursunuz demiş bunlar virüsü bulmuştur belkide ama savaş çıkınca düşman ülkeye göndereceklerdir

brkyaxoy53

brkyaxoy53

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm: bu olaydan sonra da abd iç güvenlik bakanlığı zombiye hazır olun ona hazır olursanız deprem,terör ...... saldıralara da hazır olursunuz demiş bunlar virüsü bulmuştur belkide ama savaş çıkınca düşman ülkeye göndereceklerdir

Bencede öyle.Ama belki illumunatinin işidir okuduğum kitapta öype yazıyordu :)

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
hatırladığım kadarıyla bir haberde "ölü insanı yedi" gibi bir başlık vardı olay ABD'deydi Polisler onuda zor öldürmüştü belkide dediğim olay sizin olaydır

brkyaxoy53

brkyaxoy53

Üye
    Konu Sahibi
hatırladığım kadarıyla bir haberde "ölü insanı yedi" gibi bir başlık vardı olay ABD'deydi Polisler onuda zor öldürmüştü belkide dediğim olay sizin olaydır
Evet hatta Miami Attack diye geçiyordu

Gazİnternet06

Gazİnternet06

Üye
Ne ara oldu bu işle yaw harbiden olabilir böyle birşey inandım :)

furkankaya559758

Üye
Türkiye'ye zombile gelse de bir şey olmaz. Örnek;

• Beğen
Tepkiler: hsyncmptr
çaminci

çaminci

Üye
turkiyeye zombi gelsede okullar tatil olsa

• Beğen
Tepkiler: Serhan
0MG90

0MG90

Üye
Zombiler gerçek haberiniz yok mu? Çernobil'de patlamadan sonra orası zombi kaynıyordu.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
gerçekten korkmaya başladım lan?

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Neyse counterda zombi mod kur

Takipçi Satın Al

Üst Alt