Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımYurtta Legend Oynanmıyor Dns değişmiyor YARDIM
Sponsorlu Bağlantılar
Tr_SERGEN
Üye
Konu Sahibi
Yurtta Legend Oynanmıyor Dns değişmiyor YARDIM
Kıbrısta yurtta kalıyorum legend vs online oyunlara giremiyorum dns değiştirince net gidiyor programlar kurdum hotspot vs. olmuyor ne yapmalıyım diğer yurtta biri lol oynuyor ama yöntemi sölemiyor yardım edin ne yapacam
Burada alternatif olarak hosts dosyasını vermişler, onu deneyebilirsin Ancak orjinal dosyayı bir yere kopyalamayı unutma, olur da sorun olursa yeniden orjinal dosyayı yüklersin, sıkıntı olmaz
Burada alternatif olarak hosts dosyasını vermişler, onu deneyebilirsin Ancak orjinal dosyayı bir yere kopyalamayı unutma, olur da sorun olursa yeniden orjinal dosyayı yüklersin, sıkıntı olmaz
denedim bunu olmuyor
hotspot ve başka başka dns değiştirme programları denedim ama hata veriyor dns değiştiremiyorlar değiştirenlerde nete giremiyom sınırlı bağlantı diyor
Bence o oynayan çocuğu çekin tenhaya artık ne yaparsınız bilemem alın bilgiyi
Tr_SERGEN
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar ......programını kurdum oyuna giriş yaptı ama karakterimi deseçtiten sonra tam oyun açılacakken sunucuya bağlanamadı güvenlik duvarı vs bişiler söyledi.Kapattım güenlik dvarını ama boşuna işe yaramadı.YARDIM
Son düzenleme:
mami944
Üye
Modeme erişebiliyorsan nefret ettiklerine mac engeli tak ...
Tr_SERGEN
Üye
Konu Sahibi
Son düzenleme:
mami944
Üye
Tarayıcıdan varsayılan ağ adresini gir modemi kurcala orada MAC filtresi falan olmalı güvenlikte nefret ettiğini akıllıca bir yöntem ile öğren ardından engeli tak sorarlarsa ben ne biliyimi modemden anlamam dersin ...
Tarayıcıdan varsayılan ağ adresini gir modemi kurcala orada MAC filtresi falan olmalı güvenlikte nefret ettiğini akıllıca bir yöntem ile öğren ardından engeli tak sorarlarsa ben ne biliyimi modemden anlamam dersin ...