var tabikide Ama root gerektiriyormus heralde bende root yok ki [emoji19]
marist Üye byAndroid' Alıntı: var tabikide Genişletmek için tıkla ... Ama root gerektiriyormus heralde bende root yok ki [emoji19]
byAndroid' Alıntı: var tabikide Genişletmek için tıkla ... Ama root gerektiriyormus heralde bende root yok ki [emoji19]
byAndroid Üye marist' Alıntı: Ama root gerektiriyormus heralde bende root yok ki [emoji19] Genişletmek için tıkla ... Evt root gerektiriyor telefonuzun modeli ne
marist' Alıntı: Ama root gerektiriyormus heralde bende root yok ki [emoji19] Genişletmek için tıkla ... Evt root gerektiriyor telefonuzun modeli ne
marist Üye byAndroid' Alıntı: Evt root gerektiriyor telefonuzun modeli ne Genişletmek için tıkla ... Lg g2
marist Üye byAndroid' Alıntı: root atabilirsiniz kolay yani Genişletmek için tıkla ... Evet ama atmaya üşeniyorum
byAndroid' Alıntı: root atabilirsiniz kolay yani Genişletmek için tıkla ... Evet ama atmaya üşeniyorum
byAndroid Üye marist' Alıntı: Evet ama atmaya üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... Usenmeyin hocam 5-10 dk nizi alir
marist' Alıntı: Evet ama atmaya üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... Usenmeyin hocam 5-10 dk nizi alir
marist Üye byAndroid' Alıntı: Usenmeyin hocam 5-10 dk nizi alir Genişletmek için tıkla ... Hayır ondan değil ben bir sorun olur diye üşeniyorum
byAndroid' Alıntı: Usenmeyin hocam 5-10 dk nizi alir Genişletmek için tıkla ... Hayır ondan değil ben bir sorun olur diye üşeniyorum
marist Üye byAndroid' Alıntı: Bi sorun olmazda yinede sizin karariniz Genişletmek için tıkla ... Şuan olumsuz bakıyorum ileriki zamanlarda yaparim belki [emoji19]
byAndroid' Alıntı: Bi sorun olmazda yinede sizin karariniz Genişletmek için tıkla ... Şuan olumsuz bakıyorum ileriki zamanlarda yaparim belki [emoji19]
marist Üye Sucrofe' Alıntı: Güncellemeden sonra bu modu kullanan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Ben daha dün gece denedim ama çalışmadı, sirf bunun için root attim olmadı şansıma yaaw[emoji19] [emoji19]
Sucrofe' Alıntı: Güncellemeden sonra bu modu kullanan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Ben daha dün gece denedim ama çalışmadı, sirf bunun için root attim olmadı şansıma yaaw[emoji19] [emoji19]
marist Üye jojo_va' Alıntı: Bana biri nasıl yapılacağını anlatabilirmi ben birşey anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Zaten çalışmıyor, guncelleme ile açık kapandı heralde [emoji20]
jojo_va' Alıntı: Bana biri nasıl yapılacağını anlatabilirmi ben birşey anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Zaten çalışmıyor, guncelleme ile açık kapandı heralde [emoji20]
Sucrofe Üye marist' Alıntı: Ben daha dün gece denedim ama çalışmadı, sirf bunun için root attim olmadı şansıma yaaw[emoji19] [emoji19] Genişletmek için tıkla ... Şans işte, yapacak bir şey yok. Açıkları kapattılar sanırım. Başka deneyen var mı?
marist' Alıntı: Ben daha dün gece denedim ama çalışmadı, sirf bunun için root attim olmadı şansıma yaaw[emoji19] [emoji19] Genişletmek için tıkla ... Şans işte, yapacak bir şey yok. Açıkları kapattılar sanırım. Başka deneyen var mı?
Joker Emekli Yönetici Şuan çalışıyor arkadaşlar ben de bir sıkıntı yok.Dün güncelleme geldiğinde çalışmıyordu ancak sabah Xmodgames'te bir güncelleme aldı ve çalışıyor.
Şuan çalışıyor arkadaşlar ben de bir sıkıntı yok.Dün güncelleme geldiğinde çalışmıyordu ancak sabah Xmodgames'te bir güncelleme aldı ve çalışıyor.
marist Üye Sucrofe' Alıntı: Şans işte, yapacak bir şey yok. Açıkları kapattılar sanırım. Başka deneyen var mı? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme gelmis mod a Bu sabah yaptım çalışıyor.
Sucrofe' Alıntı: Şans işte, yapacak bir şey yok. Açıkları kapattılar sanırım. Başka deneyen var mı? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme gelmis mod a Bu sabah yaptım çalışıyor.