Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Framaroot ile tek hamlede Galaxy S2, S3, Note 2 root yapmak (4.3 ve altı yüklü sürümler içindir)
Sponsorlu Bağlantılar
merhaba mustafa
Üye
s4 de hangi sürümü kullandınız da rootladı?
prettyrocker
Üye
Oldu hepinize teşekkürler tel s3
yakamoz1319
Üye
Note 2 4.4.2 OLMADI Failed :-(
hasan3472ty
Üye
Önemli bilgi :
Samsung 4.3 ve üstü android de pc olmadan yani flash etmeden cihazdan root olayı kalktı
Saygılar ... @uqurykn
Üst mesajda olmaz demişim değerli insan . Artık cihazdan direk root olayı bitti .
Jelly Beanci
Üye
note 2 n7100xxund4 4.4.2 romda olMuyor
muammerbest
Üye
OKUYUN .... gençler bende S2var bunla rootlam yalniz kuzende S3mini var onu da "root master" uygulama var onla rootlati root mastar uyguma ilgili YouTube videolar var izleyin yapin 5dk root on numara
root master tüm cihazlarda çalışıyor
OKUYUN .... gençler bende S2var bunla rootlam yalniz kuzende S3mini var onu da "root master" uygulama var onla rootlati root mastar uyguma ilgili YouTube videolar var izleyin yapin 5dk root on numara
root master tüm cihazlarda çalışıyor
note 2, note 3, s4, s5, note 4 de çalışmaz çünkü knox o tür uygulamarın yüklenmesini izin dahi vermiyor sen daha hikaye oku
lütfen denediğimiz telefonlar adına yorum yapalım yanlış yönlendirme yapmayalım
note 2, note 3, s4, s5, note 4 de çalışmaz çünkü knox o tür uygulamarın yüklenmesini izin dahi vermiyor sen daha hikaye oku
Evet bu konuya katlıyorum bazı modelerde knox yoksa ok zaten ogünden itibaren S4 cihazını elden çıkardım Yani 4.3 ve altı yüklü sürümler içindir sorun çıkmasın sonra
abdurrahmancam
Üye
Konu başlığı ve içeriği verilen bilgiler doğrultusunda düzenlenmeli yanlış yönlendirme yapılmış oluyor.
mustii73
Üye
Bende note 2 var
Denedim olmadı :-(
Nextman
Emekli Yönetici
Konu başlığı düzenlendi 4.3 ve altı yüklü sürümler içindir. Tekrar belirtmekte fayda var.
mustii73
Üye
Note 2 kit kat yüklü
Bunu nasıl root ederim
PC olmadan