mavicasper1
Üye
İlginç. İlk defa böyle bi şey duydum .Iphone da .1.6 gb boş alan istiyor yüklemek için. Hiç bişi yok telefonda 6-7 gb ben kullanıyorum ama 700 mb boş. Bi mallık var telefonda.
İlginç. İlk defa böyle bi şey duydum .Iphone da .1.6 gb boş alan istiyor yüklemek için. Hiç bişi yok telefonda 6-7 gb ben kullanıyorum ama 700 mb boş. Bi mallık var telefonda.
hücresel veri ve ekstralar ile alakalı kardeşimTelefonda 126 mb nedense .

hücresel veri ve ekstralar ile alakalı kardeşim![]()
teşekkürlerBilgisayardaki çerez dosyalarını temizle kontrol ettiğimde bende öyle gözükmediTelefondan bakınca 117 mb güncelleme ama itunes ile bakınca 1.6 gb gösteriyor hangisinden yükleyeyim @Nextman
akşama tekrar bakarım ama güncelleme okadar büyük boyutlu değil.Güncellemelisin.5s için güncellemelimiyim yoksa bekleyeyim mi ?
Hiç bekleme bile5s için güncellemelimiyim yoksa bekleyeyim mi ?

İlginç. İlk defa böyle bi şey duydum .Iphone da .
Hiç karşılaşmadım böyle bi sorunla .Valla Spotify 4.7 gb müziğim var. Facebook geliyor altında. Sonra Twitter. Ama 16 gb nasıl dolu oluyor anlamıyorum. Delircem.
Telefondan güncelliyorum pc ye güvenemedimBilgisayardaki çerez dosyalarını temizle kontrol ettiğimde bende öyle gözükmediakşama tekrar bakarım ama güncelleme okadar büyük boyutlu değil.

Hayır. Dfuya alıp yeni yazılımı kurmanız lazım.Jailbreakli telefonu guncelleyebilirmiyim?