Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
tüm uygulamalar aynı rus ile

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Evet sen öyle anlamışsın. Resetin anlamı o zaten. Sert olacak bir durum senin tarzında yaklaştım sadece. Malesef böyle bir sorun var telefonu yeniden başlatınca reboot yapınca yani wifi ağlarını unutuyor son zamanlarda oldu ilk başta sorun yoktu hatta @Bahadir_fb 'de olmuştu o da senin dediğin yöntemle sıfırlama formatla çözmüştü aynı sorun bende de baş gösterdi. Sanırım Rus romundan ya da kullanılan herhangi birşeyden kaynaklanıyor. Xposedden şüpheleniyorum.
benim tarzim sert degil. dost canlisiyim. kimseyle tartismam kavga etmem. en azindan davamiz ayni.titanium backup la neleri yedek alabliyoruz. diyelimki komple yedek aldim suan formatladim. formattan sonra yedegimi yukleyince format atmadan onceki gibimi olcak. msj rehber notlar ajanda oyun uygulamalr gerimi gelcek

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Berk sen simdi formatlayip sarjimi deneyeceksin

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
benim tarzim sert degil. dost canlisiyim. kimseyle tartismam kavga etmem. en azindan davamiz ayni.titanium backup la neleri yedek alabliyoruz. diyelimki komple yedek aldim suan formatladim. formattan sonra yedegimi yukleyince format atmadan onceki gibimi olcak. msj rehber notlar ajanda oyun uygulamalr gerimi gelcek

Gelirde root lazim ;)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
hmmm anladim da root istemiyom ya

berk alican

Üye
özetle şili romunda tr dili var hat çekiyor. tüm herşey rusla aynı. açılışta entel yazıyor. rus romunun üstüne kurdum sorunlarım aynı şimdi formatladım yarın tekrar yazıcam

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
özetle şili romunda tr dili var hat çekiyor. tüm herşey rusla aynı. açılışta entel yazıyor. rus romunun üstüne kurdum sorunlarım aynı şimdi formatladım yarın tekrar yazıcam
ozaman berk senin sorunlarin yazilimsal diil he ne dersin. batarya degistin mi yada kulaklik yerinde bi sikinti vardir. yinede rusya romu daha iyi.Mad EagLe

Xposedden nedir. bende rus romu kullaniyorum ama henüz bi sorunla karsilasmadim ki ilerleyen zamanlarda karsilasirmiyim ki

berk alican

Üye
ozaman berk senin sorunlarin yazilimsal diil he ne dersin. batarya degistin mi yada kulaklik yerinde bi sikinti vardir. yinede rusya romu daha iyi.Mad EagLe

Xposedden nedir. bende rus romu kullaniyorum ama henüz bi sorunla karsilasmadim ki ilerleyen zamanlarda karsilasirmiyim ki

batarya olabilir ama kulaklık başka kulaklıklada denedim ama kulaklık 4.2.2 yoktu sorun

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

xposedde modüller var bir nevi program gibi. Modüller var telefonu daha detaylı kullanabiliyorsun. Ancak ona da root gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: by-hedir
qradyant

qradyant

Üye
Telefonu kurcaladıkca daha köklü sorunlar ortaya çıkıyor takıntı bab'ında. Çevremde telefonuna hiç dokunmayıp 2 yıl sorunsuz kullanan insanlar (teknik bilgiye sahip olmayanlar) var. Ne batarya ne rom ne hız umurlarında değil ki öyle daha mutlular. Biz kaşınıyoruz herhalde :)

Telefona rom/wipe/root yükleye yükleye bi hal oldum, telefondan soğumakta cabası.

Size bir sorum olacak, attığımız romların kalıntıları telefondan silinebiliyor mu ya da yeni rom attığımızda eski romdan eser kalmıyor mu

• Beğen
Tepkiler: SerseriGönlüm12
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bi Allah in kulu cevap versin la bu adamagardas benim bildigim tertemiz oluyo eskisinden eser kalmiyoo

• Beğen
Tepkiler: qradyant

berk alican

Üye
Telefonu kurcaladıkca daha köklü sorunlar ortaya çıkıyor takıntı bab'ında. Çevremde telefonuna hiç dokunmayıp 2 yıl sorunsuz kullanan insanlar (teknik bilgiye sahip olmayanlar) var. Ne batarya ne rom ne hız umurlarında değil ki öyle daha mutlular. Biz kaşınıyoruz herhalde :)

Telefona rom/wipe/root yükleye yükleye bi hal oldum, telefondan soğumakta cabası.

Size bir sorum olacak, attığımız romların kalıntıları telefondan silinebiliyor mu ya da yeni rom attığımızda eski romdan eser kalmıyor mu
wipe data factroy yaparsan kalmaz@SerseriGönlüm12 şili romundada aynısı ya

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Wipe yapıyorsun ya ;)
Amaç wipe yaparak temizlemek zaten

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
Wipe datanın o kadar etkili sıfırlama yaptığını zannetmiyorum :)
Peki şöyle bi soru gelsin, root explorer dan sisteme ait ne varsa tüm dosyaları silsem download moduna alip odinle rom flaslamam mümkün olur muydu?

Çünkü bütün dosyaları silip tekrardan stock atmayı planlıyorum. Eğer ki download moduna alamazsam işim zor olur :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Wipe datanın o kadar etkili sıfırlama yaptığını zannetmiyorum :)
Peki şöyle bi soru gelsin, root explorer dan sisteme ait ne varsa tüm dosyaları silsem download moduna alip odinle rom flaslamam mümkün olur muydu?

Çünkü bütün dosyaları silip tekrardan stock atmayı planlıyorum. Eğer ki download moduna alamazsam işim zor olur :)

Valla boyle bir temizlik yöntemi hic duymadım tavsiye etmiyorum :)

• Beğen

berk alican

Üye
arjantinin son çıkanını yükledim tr dili vardır

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
berk bak ha bire rom atiyon. boyle devam edersen butun dünya ulkelerinin romunu siradan gecirecen ama kendine yeni tel alman gerekecek. gerci rom atmak candir. senin yazilimsal diilde donanimsalbi hatadir.Koskoca türkiyede bu foruma giripte s4 mini kullanan sadece bizmiyiz. belli basli 3 5 kisi :)
ben
berk alican
qradyant
bahadir-fb
Mad EagLe
ultraslan8
the shadow

unutulmuyanlar serisi
basi ve sonu bizler cekiyoz:)
gerci the shadow ortalarda yok ama neyse

7 kisiymisiz;)tam 4 ay 5 gündür burdayiz. Ama hala türkiye romu yok.Konu sayfasida 82 83 leri buldu :(Gerci rom gelsede farketmez gene burda olurum ben alistik buraya.. Bi konu acariz sizlerle ayrietten herseyi o konu uzerinden tartisiriz paylasiriz. kopmayalim beyler.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, Ultraslan8 ve qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Valla boyle bir temizlik yöntemi hic duymadım tavsiye etmiyorum :)
Ben de duymadım :) tavsiyen çok mantıklı çünkü geri dönüşü olmayabilir.
berk bak ha bire rom atiyon. boyle devam edersen butun dünya ulkelerinin romunu siradan gecirecen ama kendine yeni tel alman gerekecek. gerci rom atmak candir. senin yazilimsal diilde donanimsalbi hatadir.Koskoca türkiyede bu foruma giripte s4 mini kullanan sadece bizmiyiz. belli basli 3 5 kisi :)
ben
berk alican
qradyant
bahadir-fb
Mad EagLe
ultraslan8
the shadow

unutulmuyanlar serisi
basi ve sonu bizler cekiyoz:)
gerci the shadow ortalarda yok ama neyse

7 kisiymisiz;)tam 4 ay 5 gündür burdayiz. Ama hala türkiye romu yok.Konu sayfasida 82 83 leri buldu :(Gerci rom gelsede farketmez gene burda olurum ben alistik buraya.. Bi konu acariz sizlerle ayrietten herseyi o konu uzerinden tartisiriz paylasiriz. kopmayalim beyler.
Aslında sadece konular dağınık ondan dolayı biz sadece kendimizi görebiliyoruz. DH deki gibi s4 mini tek konu halinde tartışılmıyor. Başlık açılsa iyi olurdu hani.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt