(N7100) Note 2 için Note 4 ve s5 port Romu(Diamond V2.0) konu günceldir.

Sponsorlu Bağlantılar

handsome5234

Üye
android 4.3 e wifi ve şebeke çalışır bir şekilde cici60 sayesinde geçtim sonra anroid 4.4 çıkınca ona geçmek istedim araştırdım dn3 romu var onunda v5.5 v5.2 vs vardı herbirinde farklı farklı hatalar varmış. bunu bir deneyeyim dedim ilk başta güzel antutu 27 000 aldı stock 4.3 te ise 21 666 almıştı. güzel dedim ancak bir kaç uygulama yükleyinde kafayı yemeye başladı telefon. (yüklemeye başladığımda Romu direk 4.3'ün üzerine kurdum Cwm kuruluydu, rootluydu telefon ve knox devre dışıydı . :D) ayrıca kurulumda sd card filan boş gözüküyor çünkü kurulumdan önce full wipe yaptım temiz kurulum olsun diye ancak içine attığım rom dosyalarını da silmiş. sonra hafıza kartına attım ordan yaptım kurulumu. temalarda sorunlar var xperia temasında arama menüsü açılmıyor. donuyor ekran gidiyor 5-10 dk sonra geliyor. size tavsiyem yüklemeyin ben şimdi fransa romunu indiriyorum imei için modem dosyasıda buldum onu deneyecem inş. telefondan soğudum bu romla. sadece ultra güç tasarrufu ve telefonu siyah beyaz yaparak güç tasarrufu olduğu için yükledim ama sadece bunlar için değmez. eğer fransa sürümünü sorunsuz yüklersem forumda paylaşırım inş.FRANSA ROMU

KERNEL (İMEİ İÇİN)

daha denemedimayrıca çok fazla ram harcıyor 1gb nin altına düşmüyor. 4.3 e geri dönebilir miyim? resmi sürümde sorunlar var mı? resmi sürüme ultra güç tasarrufu ve telefonu siyah beyaz yapabilir miyiz bir kernelle filan. resni sürümde bir sorunda şu gece kalkıp telefona bakınca veya geceleri faceye akarken zamanla ekran parlaklığı en düşükte bile olsa gözü alıyor. ama ipod da kullandım hiç öyle sorun yoktu. birde güneş tam ekrana yansıyınca ışığı yanında sönük kalıyor sokakta öğlen ekran tam parlak bile yetmiyor stock romda.resmi sürümde renkleri ters çevir diye bir ayar var onu kasdetmiyorum. bir sitede ayarlar menüsünün arka planı beyaz yapmayı anlatıyor belki siyah beyaz gibi grimsi renk tonu yapılblir kernelle

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
og battery eğer pil logosuna (üstteki bardaki pile) 5 kere basınca bir menü açılıyor ve size pil göstergesini değiştime imkanınız oluyor

• Beğen
Tepkiler: cici60

handsome5234

Üye
fransa romunu TeamWin Projects 2.6.3.2 ile kurmaya kalkınca failed diye hata verdi bende geri buna geri döndüm aslında çokta fena değilmiş :DBu arada ayni islemleri yaparak yaptigim 2.yukleme sonrasinda kirpmama sorunu duzeldi.

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
fransa romunu TeamWin Projects 2.6.3.2 ile kurmaya kalkınca failed diye hata verdi bende geri buna geri döndüm aslında çokta fena değilmiş :DBu arada ayni islemleri yaparak yaptigim 2.yukleme sonrasinda kirpmama sorunu duzeldi.
Sizin knox sayacı devreye girmiş o yüzden downgrade yapamazsınız

handsome5234

Üye
Bu arada batarya kullanim detayina gelirsek ekran otomatik en yuksekte 5 saat face 50dk tam kullanim 30dk da araliksiz flickshot oynadim suan durum % 16 guc tasarruf modunda tabikiBirkac program yukledim tekrar antutu testine tabi tuttum bu sefer 22 500 aldi

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu arada batarya kullanim detayina gelirsek ekran otomatik en yuksekte 5 saat face 50dk tam kullanim 30dk da araliksiz flickshot oynadim suan durum % 16 guc tasarruf modunda tabikiBirkac program yukledim tekrar antutu testine tabi tuttum bu sefer 22 500 aldi
ben daha yeni oyundan çıktım (mc4) %96 de oyunu açtım oyunda 6. bölümden 9.bölümün yarısına kadar geldim çıktım baktım pil %87 ve merah edip mc4 ü kaç dk oynadığıma baktım 44d 36s kullanmışım ve telefon ılık dan biraz daha fazla ısınmıştı bence oyun için en iyi note 2 romu şuan Ditto Rom v5.2 çünkü hem fazla ısınmıyor üstelik pil süreside güzel

((artı bunu pek önemsemeyebilirsiniz ama bu rom permissive kernel kullanıyor ve Google Playde "Usb/bt joystick gold center" adlı bir uygulama var ve gamepadleri oyunlara Maping olaynı yapıyor yani o oyun gamepad desteklemese bile siz desteklemesini sağlaya biliyorsunuz yakında elime geçecek olan ipega 9025 gamepad ile kullanacağım için v5.5 e de geçmek istemedim))

handsome5234

Üye
romu ikinci kurmamda genel olarak sorun yok tavsiye ederim demekki adam akıllı çalışması için 2 kere kurmak gerekiyormuş. 2-3 kere internet web tarayıcısı hata verdi kapandı o kadar.

rommantix29

Üye
Beyler onu bunu bırakında telefonu eski garantili haline nasıl çeviririm ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Beyler onu bunu bırakında telefonu eski garantili haline nasıl çeviririm ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
knox sayacı devreye girdiyse garanti dışı ve düzeltilmesi imkansız

rommantix29

Üye
knox sayacı devreye girdiyse garanti dışı ve düzeltilmesi imkansız
internette sayacı sıfırlıyorlar bi programla hatta garantiye yollamadan önce bunları bunları yaptım gönderdim sorun olmadı diyor sizlerin bu konuda bilgisi varmı bence imkansız diye bi mesele yoktur. Triangel apk mı bilmem ne diye programdan rootu kaldırıyor sonra orjinal romu odinle kuruyor oldu diyor bu konu hakkında bilgisi olan yapmış olan nasıl yapıldığını bilen varmı? Teşekkürler

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
internette sayacı sıfırlıyorlar bi programla hatta garantiye yollamadan önce bunları bunları yaptım gönderdim sorun olmadı diyor sizlerin bu konuda bilgisi varmı bence imkansız diye bi mesele yoktur. Triangel apk mı bilmem ne diye programdan rootu kaldırıyor sonra orjinal romu odinle kuruyor oldu diyor bu konu hakkında bilgisi olan yapmış olan nasıl yapıldığını bilen varmı? Teşekkürler
o sayaç değişti ve yeni bir sayaç geldi eğer 4.1.2 sürümünün üzerine hiç güncellemediysen sayaçı o tringle away ile resetleyebilirsin ama eğer 4.3 4.4.2 sürümlerini odin, ota (wifi) dan güncellediysen knox sayacı devrededir

rommantix29

Üye
o sayaç değişti ve yeni bir sayaç geldi eğer 4.1.2 sürümünün üzerine hiç güncellemediysen sayaçı o tringle away ile resetleyebilirsin ama eğer 4.3 4.4.2 sürümlerini odin, ota (wifi) dan güncellediysen knox sayacı devrededir
saol kanki [emoji4] [emoji4] bi telefoncuda sıfırlattım telefonu oda saolsun 4.1.2 kurmuş emai 0049a düştü garantiye yolladım servis sıfırlamış telefonu yollamış [emoji4] [emoji4] şuan sayaç artar diye download moda girmeye korkuom [emoji4] [emoji4] garanti bitince insallah custom rom yüklicem belkide yüklemem :)atlattığım garanti riski ömrüme yetti [emoji1] [emoji1] [emoji1] herkese bol şans [emoji4] ultra tasarruf ve spen (note 3)uygulamaları harikaydı ama garanti mi custom mu dersen garanti ağır basıyor [emoji1] hepinizi seviyorum saygılar. iyi günler.
edit: wifiden güncelleme yapmıştım

togimer

Üye
Arkadaslar bende kurdum romu 2 haftadir kullaniyorum. Fakat arada kitlenmeler oluyor ve bazi uygulamar kapaniyor bu sorunlari yadayan bar mi?

rommantix29

Üye
Arkadaslar bende kurdum romu 2 haftadir kullaniyorum. Fakat arada kitlenmeler oluyor ve bazi uygulamar kapaniyor bu sorunlari yadayan bar mi?
ben yasıyordum teli sıfırlattım emai 0049 oldu servise yolladım cihaz düzeltildi. [emoji1] rom henüz yeni bu yaşadıkların çok normal 2ayda bir güncelleme gelir o güncellemeleri bekle o arada ölme eşeğim ölme [emoji1] [emoji1] dn3 v5.2 öneririm ama bi süre sonra bu romda çok kasıyor

Üst Alt