kardesim. usb driverlar yuklu mumobogenie yerine başka program varsa önerin((
![]()
Baştan beri yaza yaza bıktım valla.Baştan beri okunup konu takip edilmediği için böyle oluyor.Mobogenie programı ile root yaptıktan sonra kabloyu çıkartmadan PC'den SnapPea programını aç ve ordan sil.Tabi PC'ye SnapPea programını önceden kurman gerekiyor.mobogenie yerine başka program varsa önerin((
![]()
bak kardesim
Root attiniz diyelim..
uyg. kaldirmak icin
Titanium backupLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oneriyorum..
en kolayi böyle. mobagenie den aratarak yukleye bilirsin uyg. kismina gidin ce rootu attin ya ekran i kitle ..
ekran i ac kilitle widget lar var birine bas mesala. saate bas sonra kiliti ac
ordan tabletin ic kismi aciliyor ..
titanium backub ba gir kaldirilacak uyg. kaldir .[emoji106] [emoji344] [emoji10] [emoji41]
hic snapea ya gerek duyma bence root aattin mi gir mobagenie arama motoruna bu yukardaki uyg. [emoji115] [emoji115] indir ..Baştan beri yaza yaza bıktım valla.Baştan beri okunup konu takip edilmediği için böyle oluyor.Mobogenie programı ile root yaptıktan sonra kabloyu çıkartmadan PC'den SnapPea programını aç ve ordan sil.Tabi PC'ye SnapPea programını önceden kurman gerekiyor.
Mobogenie ile ilgiligi tüm dosyalari sil tekrar son sürümü yükle..benim sorunum o değil tableti mobogenieye bağladığımda bağlanıyor diyo 2 saat beklememe rağmen bağlanmiyor kaç kere denedim her türlü yolu uyguladım ama olmuyor![]()
Sen siliyosunnda tam silmiyorsun sadece kaldiriyorsun kardesen son sürüm yüklü kardeşim 10 kere denedim sildim tekrar yükledim ama olmuyo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pc de sistemi geri yukle root yapmadan onceki gun aralari o zaman programi en sonn sürümü yükle..[emoji115]dosyaları sil programı tekrar yükle diyosunolmuyo![]()
![]()
![]()
zaten o sürümü yüklü bu sorunun benim biilgisayarımla bi alakası olabilirmi ?Pc de sistemi geri yukle root yapmadan onceki gun aralari o zaman programi en sonn sürümü yükle..[emoji115]
Linkte ki ...
İlk baglandi diye gösteriyor muydu ,,zaten o sürümü yüklü bu sorunun benim biilgisayarımla bi alakası olabilirmi ?
İlk baglandi diye gösteriyor muydu ,,
Yoksa taa ki ilk yuklediginden beri boyle mi
Her 2 side ayni nasil anlarsan .....
sen şimdi SİSTEMİ GERİ YÜKLEME yap ..hiç bağlandi diye bişey demiyo sadece bağlanıyor yazıyo
sen şimdi SİSTEMİ GERİ YÜKLEME yap ..
sorun düzelir mi emin degilim
Ama bu da bir çözüm sonucta
sen dene yedek alıcagın brşey varsa brsey gitmiyor diye biliyorum ama sen yedek al yerel d diskine
geri yükle sonra link deki mobogenie tekrar yükle
nasıl yapabilirim ben bunu
Tmm ...benim pc xp hem biraz eski bi arkadaşa sordum pc den kaynaklanıyodur dedi onların pc de yapcaz bakalım