General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

furkan00699

Üye
mobogenie yerine başka program varsa önerin :((( :agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:

McBoltt60

McBoltt60

Üye
mobogenie yerine başka program varsa önerin :((( :agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:
kardesim. usb driverlar yuklu mu
olmadi. baska usb yerine tak bende de oyle idi baska. yerlere taka biyerde gösterdi. tableti factory yap tekrar dene ..

klavyeci

klavyeci

Üye
Baştan beri yaza yaza bıktım valla.Baştan beri okunup konu takip edilmediği için böyle oluyor.Mobogenie programı ile root yaptıktan sonra kabloyu çıkartmadan PC'den SnapPea programını aç ve ordan sil.Tabi PC'ye SnapPea programını önceden kurman gerekiyor.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
bak kardesim
Root attiniz diyelim..
uyg. kaldirmak icin
Titanium backup
oneriyorum..
en kolayi böyle. mobagenie den aratarak yukleye bilirsin uyg. kismina gidin ce rootu attin ya ekran i kitle ..
ekran i ac kilitle widget lar var birine bas mesala. saate bas sonra kiliti ac
ordan tabletin ic kismi aciliyor ..
titanium backub ba gir kaldirilacak uyg. kaldir .[emoji106] [emoji344] [emoji10] [emoji41]

Baştan beri yaza yaza bıktım valla.Baştan beri okunup konu takip edilmediği için böyle oluyor.Mobogenie programı ile root yaptıktan sonra kabloyu çıkartmadan PC'den SnapPea programını aç ve ordan sil.Tabi PC'ye SnapPea programını önceden kurman gerekiyor.
hic snapea ya gerek duyma bence root aattin mi gir mobagenie arama motoruna bu yukardaki uyg. [emoji115] [emoji115] indir ..
gerisi anlattigim gibi eğer. pc gormuyor ise tablet sarj aliyorsa pc deki usb port yerini. bozmus ta olabilirsin bende de öyle. suan da bile asagi yukari calisiyor ..

furkan00699

Üye
benim sorunum o değil tableti mobogenieye bağladığımda bağlanıyor diyo 2 saat beklememe rağmen bağlanmiyor kaç kere denedim her türlü yolu uyguladım ama olmuyor:agla2::agla2::agla2::agla2:

McBoltt60

McBoltt60

Üye
benim sorunum o değil tableti mobogenieye bağladığımda bağlanıyor diyo 2 saat beklememe rağmen bağlanmiyor kaç kere denedim her türlü yolu uyguladım ama olmuyor:agla2::agla2::agla2::agla2:
Mobogenie ile ilgiligi tüm dosyalari sil tekrar son sürümü yükle..
Sorunn programda.ssss[emoji58] [emoji36]

furkan00699

Üye
en son sürüm yüklü kardeşim 10 kere denedim sildim tekrar yükledim ama olmuyo :( :( :( :( :'(

furkan00699

Üye
dosyaları sil programı tekrar yükle diyosunolmuyo :'( :'( :'(

Atahan0-6

Atahan0-6

Üye
Denicem Teşekkürler

furkan00699

Üye
Pc de sistemi geri yukle root yapmadan onceki gun aralari o zaman programi en sonn sürümü yükle..[emoji115]
Linkte ki ...
zaten o sürümü yüklü bu sorunun benim biilgisayarımla bi alakası olabilirmi ?

McBoltt60

McBoltt60

Üye
zaten o sürümü yüklü bu sorunun benim biilgisayarımla bi alakası olabilirmi ?
İlk baglandi diye gösteriyor muydu ,,
Yoksa taa ki ilk yuklediginden beri boyle mi
Her 2 side ayni nasil anlarsan .....

furkan00699

Üye
McBoltt60

McBoltt60

Üye
hiç bağlandi diye bişey demiyo sadece bağlanıyor yazıyo
sen şimdi SİSTEMİ GERİ YÜKLEME yap ..
sorun düzelir mi emin degilim
Ama bu da bir çözüm sonucta
sen dene yedek alıcagın brşey varsa brsey gitmiyor diye biliyorum ama sen yedek al yerel d diskine
geri yükle sonra link deki mobogenie tekrar yükle

furkan00699

Üye
sen şimdi SİSTEMİ GERİ YÜKLEME yap ..
sorun düzelir mi emin degilim
Ama bu da bir çözüm sonucta
sen dene yedek alıcagın brşey varsa brsey gitmiyor diye biliyorum ama sen yedek al yerel d diskine
geri yükle sonra link deki mobogenie tekrar yükle

nasıl yapabilirim ben bunu

furkan00699

Üye
benim pc xp hem biraz eski bi arkadaşa sordum pc den kaynaklanıyodur dedi onların pc de yapcaz bakalım

CaNti Alios

Üye
Beyler Bi Yardım Edin Artık Yha Okuldan Tabletlere AKILLI Tahta için Bağlama Cart Curt İşte Öyle Bişyler olcakmış bn tablettn güncelleyiciyi v mdm yi silmdğim için tablet krnel bütünlüğü bozuldu servise götürün diyo mobegenie nin 3-4 tane sürümünü denedim. olmadı şu konuya bi el atın beyler yeter artıkayrıca şu rootlamayı başaran kişiler Son güncellemeden önce mi yaptınız sonramı bi cewap atın güncellemeden sonra bir çok kişi root yapamamış çünkü ?????????

Üst Alt