Yardım Masaüstü Pc de Görüntü yok ?

Sponsorlu Bağlantılar

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstü Pc de Görüntü yok ?
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımın kasası çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor int den biraz araştırdım ekran kartını tak çıkar diyordu pc nin bütün parçalarını çıkarıp taktım açmaya çalıştım
Olmadı bi yardım edebilecek bir şey biliyormusunuz şu An telefondan giriyorum bi el atsanız

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ramlerini iyi taktığına emin oleğer kesinlikle iyi taktım diyorsan başka ram dene

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Ram leri çok iyi taktım ve şuan elimde başka ram yok daha neler yapabilirim

Luck Star

Luck Star

Üye
Prizden Çıkart bilgisayarı biraz bekle 15dk kadar bana hep boyle oluyor geçiyordu. Ancak ekran kartından da sorun olabilir. Eğer monitör ekran kartına bagliysa bir de anakarttaki girişe bağlayıp açmayı dene

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Fişi çıkarttım 2 saat bekledim ekran kartınıçıkarttım temizleyip taktım olmuyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Monitör kablosunu anakarttaki yere takip açmayı denedin mi ?

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama bence sorun monitörde değil yada bağlandığı yerde değil sorun kasanın içinde çünkü kasa NORMAL çalışırken ki sesi yok şu An sanki sesi hastalandı gibi verim alamıyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Hmm. Anakart veya güç kaynağında sorun olabilir

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Güç kaynağında sorun varsa ne yapabilirim

Luck Star

Luck Star

Üye
değiştirmen gerekir .

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Başka türlü olmaz mı

Luck Star

Luck Star

Üye
Başka türlü olmaz mı

eğer sorun güç kaynağı iste başka türlü olmaz. bir bilgisayarcıya götür mahallede felan varsa sorunu tespit etsin zaten değiştir demediğin sürece para almaz.

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Yakınında pc ci yok ama güç kaynağını çıkardım götürsem olurmuYakınında pc ci yok ama güç kaynağını çıkardım götürsem olurmu

Luck Star

Luck Star

Üye
Yakınında pc ci yok ama güç kaynağını çıkardım götürsem olurmuYakınında pc ci yok ama güç kaynağını çıkardım götürsem olurmu

olabilir ancak tek seferde halletmek istiyorsan boş bir gününde bilgisayarı komple götür baksın yoksa bu kadar denemede ekran ekran gelmiyor ses değiştiyse sorun anakart ya da güç kaynağındadır. sadece ekran gelmezse ramlerdedir.

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Offf yaaa şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum yoktu

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Offf yaaa şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum yoktu
iki tane ram varsa önce 1 ini bırak ötekini çıkar olmazsa tam tersini yap ramlerin birinde sorun varsa ondan dolayı da yapar bu hatayı birde güç kaynağına iyice bak hafif bozuk biryeri var mı diye o da olmadı başka prize tak kimi prizlerde böyle olabiliyor elektrik yetmiyor ......

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma bunların hepsi geldi denetimde ama kasada bir adet ram var güç kaynağını değiştirmeyi deneyecem

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kasa başka monitörde çalışıyor mu ?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Termal macun diyorum ben de :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt