Telefon Tavsiyesi Lg G Pro Lite mı? Asus ZenFone 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

SquAD_CruEL

Üye
    Konu Sahibi
Lg G Pro Lite mı? Asus ZenFone 5 mi?
Yeni telefon almayı düşünüyorum. İki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
Neden Lg G Pro Lite derseniz? 5.5 inç ekran UI'si multiwindow filan, IR alıcısıyla televizyonları filan kontrol etme ve en önemlisi 3.100 mAh pil.
Neden Asus ZenFone 5 derseniz? 5 inç gorilla glass 3 full hd ıps ekran, 2 gb ram, intel işlemci Zen UI ama pili kötü.
Sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Luck Star

Luck Star

Üye
Yeni telefon almayı düşünüyorum. İki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
Neden Lg G Pro Lite derseniz? 5.5 inç ekran UI'si multiwindow filan, IR alıcısıyla televizyonları filan kontrol etme ve en önemlisi 3.100 mAh pil.
Neden Asus ZenFone 5 derseniz? 5 inç gorilla glass 3 fu ll hd ıps ekran, 2 gb ram, intel işlemci Zen UI ama pili kötü.
Sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

kıyaslaman bence biraz yanlış neden dersen g pro lite iyi olsa da ekran çözünürlüğü o telefon büyüklüğüne hiç yakışmıyor . kıyaslamadan asus derim ben .

Seglopsi

Seglopsi

Üye
G pro lite'nin gpu'su günümüze göre geride, sgx531 olması gerek ondan dolayı çözünürlüğü de o kadar. Ama şu var ki mesaj atan, alo diyen, arada bir internette takılan insanlar için bence ideal bir cihaz. Performansı alt düzeyde olabilir ancak güç tükletimi de az ve tabiki bataryası da güçlü. Bir ara iyi araştırdım ikinci cihaz için, adaylarım arasında. BlackberryClassic'in çıkmasını bekliyorum.

Asus Zenfone5 ile batarya dışında yarışabileceğini sanmıyorum.

furkankaya559758

Üye
Asus Zenfone 5 donanım olarak daha iyi. Bataryası kötü diyorsan Zenfone 6 almanı öneririm.

SquAD_CruEL

Üye
    Konu Sahibi
Kararım şu yönde Asus ZenFone 5 alıp yanına da taşınabilir şarj alıcam. batarya sorunu bir nevi de olsa kalmış olacak. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt