TTPod 7.0beta.Türkçe By Burhann 2010

Sponsorlu Bağlantılar

berk09

berk09

Üye
Albüm resimlerini nasıl yapcaz saçmasapan resimler indiriyo

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim...

mukoline

mukoline

Üye
Üstadım harikasın sana pm atmıştım ama ilgilenebilirmisin..

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Yo mesaj atmamissiniz bana

mukoline

mukoline

Üye
Ya yalnışlık olmuş olabilir üstadım özür...
Bu equalizer+mp3 müzik çalar diye bir Prog.var google play de onun ses kalitesi çok yüksek ama dosya tarama yapamıyorum ve ing.olduğu için anlayamadım onu sen bir ilgi alanına soksan halledermisin türkçe olarak..

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Anladim eqolayzir mp3 ucretli uygullamadir. dolayyisiyla tam randiiman allamazsinniiz

mukoline

mukoline

Üye
Yok üstadım ücretsiz olan program bu ben yükledim ama anlamadım ses çok iyi ama tarama yapılmıyor ve ingilizce

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ozaman izin donusu bakarim

mukoline

mukoline

Üye
Eyvallah üstadım harikasın

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010
Rahmi06

Rahmi06

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Bazı çevirileri Google Translate den olduğu gibi kopyala yapıştır yapmışsın sanırım.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Keske bende baskalari gibi google translate ile ceviri yapsam 5 dakikada ceviri hazir olurdu, hex den turkcelestirdigim icin google translate kullanmak mumkun olmuyor sanirim bu kadar aciklama yeter

musder

Üye
teşekkürler

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Çevirilerinin çoğu çeviri programı ile çevrildiği apaçık. Çevirin de "Hayır ağ, ağ bağlanmak lütfen" "Sen mikro mektup yüklemek yok" ve bunun gibi örnekler. Bende çeviri yapıyorum ve 3 çevirici kullanarak uygun olanını seçerek yazıyorum. Buda günlerimi alıyor senin de yazdığın gibi.

beruk

Üye
Usta eline sağlık yaw sen böyle türkçeleştirmeye devam et istediğin yere adını yaz ;)

yavuzpeh1

yavuzpeh1

Üye
teşekkür

Üst Alt