Bilim kurgu önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Bilim kurgu önerisi
beyler bana acil bi güzel bilimkurgu önerinde izliyim hadi bekliyom... Cok güzel olsun film ona göre.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Tam bir bilim kurgu değil.. Gizem dolu bir sohbet.. O odadan hiç ayrılmak istemeyeceksin. Film günlerce sürse günlerce izlersin.. Sakın es geçme bitmesini istemeyeceksin..
Man from Earth [Dünyalı]

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Tam bir bilim kurgu değil.. Gizem dolu bir sohbet.. O odadan hiç ayrılmak istemeyeceksin. Film günlerce sürse günlerce izlersin.. Sakın es geçme bitmesini istemeyeceksin..
Man from Earth [Dünyalı]
Bu siire baglaman ne is okadarmi güzel :Dhadi basladim

SHS

SHS

Üye
Abimiz sanatçıdır ondan :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dizi var fringe, izle derim

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zamana karşı

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Kitabi olsada tüm gece boyunca okusam. Ya da devami olsada bitarafim morarana kadar izlesem diyorum....
Izledim. Oda harikaydiPeki psikolojiyide kapsayan filimler miliyormusunuz ?? düsündürücü ve etki birakici "Baslangic" gibi

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kitabi olsada tüm gece boyunca okusam. Ya da devami olsada bitarafim morarana kadar izlesem diyorum....
Izledim. Oda harikaydiPeki psikolojiyide kapsayan filimler miliyormusunuz ?? düsündürücü ve etki birakici "Baslangic" gibi
Demiştim..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cünkü izlemistin. Izlememis olsaydin ve sana bana dediklerini baskasi demis olsaydi nasil bukadar iddali konusabilirdin :)
Bu filmi izlemiş olmanın en kötü yanı, bitmiş olması.. .( İlk girişinde kısacık bir jenerik çalıyor ya.. Film daha orada insanın tüylerini ürpertiyor ve seni sıradışı bir şeyin beklediği hissine daha o an kapılıyorsun..Rahat 4-5 gün etkisi sürmüştü üzerimde.. İnsanın kafasında yankılanıyor o konuşmalar..Gecene + katacak bir şeye vesile olabildim sanırım :)
Kendine iyi bak, keyifli forumlar.. ;)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Bu filmi izlemiş olmanın en kötü yanı, bitmiş olması.. .( İlk girişinde kısacık bir jenerik çalıyor ya.. Film daha orada insanın tüylerini ürpertiyor ve seni sıradışı bir şeyin beklediği hissine daha o an kapılıyorsun..Rahat 4-5 gün etkisi sürmüştü üzerimde.. İnsanın kafasında yankılanıyor o konuşmalar..Gecene + katacak bir şeye vesile olabildim sanırım :)
Kendine iyi bak, keyifli forumlar.. ;)
Oldun saol :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
maymunlar cehennemi

vaterfa

vaterfa

Üye
Lucy, Transcendence

Furkan Emekli

Furkan Emekli