Bu siire baglaman ne is okadarmi güzelTam bir bilim kurgu değil.. Gizem dolu bir sohbet.. O odadan hiç ayrılmak istemeyeceksin. Film günlerce sürse günlerce izlersin.. Sakın es geçme bitmesini istemeyeceksin..
Man from Earth [Dünyalı]
hadi basladimKesinlikle (;Bu siire baglaman ne is okadarmi güzel![]()
Izledim ve hayret icerisindeyim. Tek mekanda ve 4-5 kamerayla cekilmis ve hikayesi muhtesem ötesi kesinlikle tarihe gecmeli bu film :OOOOO yani OHA !Tavsiye icin tesekkürler :OKesinlikle (;
Izledim. Oda harikaydiPeki psikolojiyide kapsayan filimler miliyormusunuz ?? düsündürücü ve etki birakici "Baslangic" gibizamana karşı
Demiştim..Kitabi olsada tüm gece boyunca okusam. Ya da devami olsada bitarafim morarana kadar izlesem diyorum....
Izledim. Oda harikaydiPeki psikolojiyide kapsayan filimler miliyormusunuz ?? düsündürücü ve etki birakici "Baslangic" gibi
Cünkü izlemistin. Izlememis olsaydin ve sana bana dediklerini baskasi demis olsaydi nasil bukadar iddali konusabilirdinDemiştim..

Bu filmi izlemiş olmanın en kötü yanı, bitmiş olması.. .( İlk girişinde kısacık bir jenerik çalıyor ya.. Film daha orada insanın tüylerini ürpertiyor ve seni sıradışı bir şeyin beklediği hissine daha o an kapılıyorsun..Rahat 4-5 gün etkisi sürmüştü üzerimde.. İnsanın kafasında yankılanıyor o konuşmalar..Gecene + katacak bir şeye vesile olabildim sanırımCünkü izlemistin. Izlememis olsaydin ve sana bana dediklerini baskasi demis olsaydi nasil bukadar iddali konusabilirdin![]()

Oldun saolBu filmi izlemiş olmanın en kötü yanı, bitmiş olması.. .( İlk girişinde kısacık bir jenerik çalıyor ya.. Film daha orada insanın tüylerini ürpertiyor ve seni sıradışı bir şeyin beklediği hissine daha o an kapılıyorsun..Rahat 4-5 gün etkisi sürmüştü üzerimde.. İnsanın kafasında yankılanıyor o konuşmalar..Gecene + katacak bir şeye vesile olabildim sanırım
Kendine iyi bak, keyifli forumlar..![]()