Haber e-Devlet Kapısı Uygulamaları Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e-Devlet Kapısı Uygulamaları Mağaza'da
e-Devlet Kapısı Mobil Devlet uygulaması ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi web sitesi olan adresinde kullanabildiğiniz pek çok hizmetten artık mobil olarak da faydalanabilirsiniz.
Mobil uygulamalar ile ilgili görüş ve önerilerinizi ve adresleri üzerinden iletebilirsiniz.
Mobil Devlet uygulaması ile cep telefonunuzun IMEI numarasını sorgulayabilir, motorlu taşıtınızın Emniyet Genel Müdürlüğü üzerinden durumunu sorgulayabilir, sürücü belgeniz üzerindeki ceza puanını öğrenebilirsiniz.
Aile hekimi uygulaması ile size atanmış doktorunuzun adı, soyadı ve adres bilgisine ulaşabilirsiniz.
SGK uygulaması ile size ait sigortalı hizmet dökümüne ulaşabilir, tescil kaydınızı görüntüleyebilirsiniz.
Tapu Bilgilerim uygulamasında ise tapusu sizin üzerinizde olan taşınmazların listesini ve detay bilgisini görebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Barkodlu Belge Doğrulama uygulaması turkiye.gov.tr (e-Devlet Kapısı) adresinden almış olduğunuz belgelerin kolay bir şekilde doğrulanmasını sağlar.

Belge üzerindeki "Kare Kod"'u telefonunuzun kamerasından okutarak, belgenin kime ait olduğunu, veriliş tarihini, hangi kurumdan verildiğini ve geçerli bir belge olup olmadığını anlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: beats ve 4MaGuS

emz

emz

Üye
:tşk:
Bulunması gerekirdi. Kuruyorum şimdi :)

m542tf

m542tf

Üye
e-devlet kapısı zaten vardı simge ve ismi değiştirip başka uygulama olarak yüklemenin anlamı ne. Aralarında fark göremedim ben.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben bayadır kullanıyorum bunu ama ismi değiştimi ne oldu e-devlet değilmiydi sadece neyse sonuç olarak aynı şey gerekli her şey var güzel program

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler.
E-devlet uygulaması zaten uzun süredir vardı, Belge doğrulama uygulaması yeni geldi bir hafta kadar önce.

dakamon

dakamon

Üye
Evet e devlet kapısı vardı diye biliyorum bende

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler.
E-devlet uygulaması zaten uzun süredir vardı, Belge doğrulama uygulaması yeni geldi bir hafta kadar önce.
Tarihe bakarak yeni gelmiş gibi gördüm. Bir şeyler olmuş ama :hmmm

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve Aybin.Kilic
YkPkY

YkPkY

Üye
Buda açılmıyor beyaz ekran geliyor

trepcan

trepcan

Üye
Eski uygulamayı biraz önce denedim ve çalışıyor. :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende halen beyaz ekran

Takipçi Satın Al

Üst Alt