Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
iPhone 6 Plus mı yoksa Nexus 6 mı diyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 6 bence turbo charching özelliği çok güzel :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
Kesinlikle 6 Plus.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve lazye
KayraBey

KayraBey

Üye
Bu telefon dururken iPhone diyenler var. Sopam nerde benim sopa:

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC ve .NeXuS.
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Nexus 6 ama ben olsam Note 4 alırdım. Note serisi bir başka benim için.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
z3 compact diyorum ben de :)

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
nexus 6 isterse 3.0 ghz işlemci koysun motorola markasını taşıdığı için gene alınmaz motorolanın servisleri sıkıntılı lg yolunu devam etse yok güzel olacaktı bence ve nexus 6 çok büyük ve kapa duruyor

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
nexus 6 isterse 3.0 ghz işlemci koysun motorola markasını taşıdığı için gene alınmaz motorolanın servisleri sıkıntılı lg yolunu devam etse yok güzel olacaktı bence ve nexus 6 çok büyük ve kapa duruyor
Motorola yla derdiniz ne anlamış değilim , gayet iyi bir firma ve telefonlarıda çok güzel moto g modeli L yi alacak hemde en kısa surede nexuslardan birkaç gun sonra , LG , Samsung filan ise seneye M çıktığında Lolipop u alıyor hayırlı olsun kullananlara :)
Boyutunda gayet çok iyi.

furkankaya559758

Üye
Nexus 9 derken 9"lik Nexus mu? Donanımları çok iyi.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bundan alsam mı acaba :)

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
motorolayla derdiniz ne abi taş gibi telefonları var, telefonun tasarımı harika ama eski bir g.nexus kullanıcısı olarak google'ın bize attığı kazık aklıma geldiği sürece bu telefonu almam

The SLayeR

The SLayeR

Üye
cok igrenc bi tasarim ya..

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
motorolayla derdiniz ne abi taş gibi telefonları var, telefonun tasarımı harika ama eski bir g.nexus kullanıcısı olarak google'ın bize attığı kazık aklıma geldiği sürece bu telefonu almam
o biraz google nin değil işlemciyi yapan firmanın suçu.
çünkü galaxy nexus a rom ile kitkat yükleyince bile stabil çalışmıyor.
eğer nexus 4 e aynı şeyi yapsaydı nexusun değeri kalmazdı çünkü ona mahzeret bulamazdı , işlemciyi yapan firma iflasın eşiğinde filan değildi , qualcum , rami 2 gb (nexus 5 ile aynı) vs... bütün özellikleri gayet yeterli.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Benim olacaksın nexus6 :D :ehe

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
berbat bir tasarımı var bana göre :( nexus 5 in büyüğünü yapsalar daha iyi olurdu. ama yine de iphone, n6'nın yanına bile yaklaşamaz.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

• Beğen

Üst Alt