Tavsiye Lg G3 almayı düşüyorum tavsiye ediyomusunz

Sponsorlu Bağlantılar

hhkoroglu

Üye
Lg g3 32gb kullaniyorum hic bir problemle karsilarmadim sadece hd kamera cekiminde 1 saat elimde acik kaldi durdurup durdup cektim birtek kamera tarafinda isinma farkettim. Pil 2 gun gidiyor evet yanlis yazmadim 2 gun. 1 gun gidisi 3 tane film ve araliksiz 2_3 saat mobil internet gezinmesi. eve kadar idare etti.artilari saymakla bitmez sony z3 bile yeni cikti sadece megapixeli fazla s5 saymiyorum bile note4 ledr ayni islemciye materyale herseyitle super android L 1 2015 de verilecekmis daha daha bilmiyorum 1 aydir kullanmams ragmen hala yeni yeni seylerini ogreniyorum karsilastirma sitelerine bakin anlarsiniz daha sorusu veya merak eden varsa yazsin ben almanyadayim 579 euro. Almistim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 32gb kullaniyorum hic bir problemle karsilarmadim sadece hd kamera cekiminde 1 saat elimde acik kaldi durdurup durdup cektim birtek kamera tarafinda isinma farkettim. Pil 2 gun gidiyor evet yanlis yazmadim 2 gun. 1 gun gidisi 3 tane film ve araliksiz 2_3 saat mobil internet gezinmesi. eve kadar idare etti.artilari saymakla bitmez sony z3 bile yeni cikti sadece megapixeli fazla s5 saymiyorum bile note4 ledr ayni islemciye materyale herseyitle super android L 1 2015 de verilecekmis daha daha bilmiyorum 1 aydir kullanmams ragmen hala yeni yeni seylerini ogreniyorum karsilastirma sitelerine bakin anlarsiniz daha sorusu veya merak eden varsa yazsin ben almanyadayim 579 euro. Almistim
g3 aldım kardeş 16lık sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: nsren
Kontrol

Kontrol

Üye
inşalla kardeş z2 vardı 1300 e 1 yıl garntiliydi bunu aldık hayırlısı :)
Hayırlı olsun kardes. Şimdi rom konusunda yorum yazarken note 2 kullanmıyorum bilmiyorum deme.
Konu açıp açıp telefon değiştiriyorsun :D

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun kardes. Şimdi rom konusunda yorum yazarken note 2 kullanmıyorum bilmiyorum deme.
Konu açıp açıp telefon değiştiriyorsun :D
note 2den desteğimi çektim artık :ehe ama elimden geldik yardım ederim :cool

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
manyaklar61

manyaklar61

Üye
1350tl ye 16gb G3 2 aylık tavsiye edermisiniz? suan cihazım note 2 üste 550 tl vericem:)
al kardeşin şok oldum yorumalrı görünnce şuan piyasanın en ideal alınacak teelfonu lg g3 sanki rakipleri daha ustunde özellikleri düşürüyorlar nexus falan hikaye uyma şunlara amiral gemisi alacaksın

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve nsren
TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
al kardeşin şok oldum yorumalrı görünnce şuan piyasanın en ideal alınacak teelfonu lg g3 sanki rakipleri daha ustunde özellikleri düşürüyorlar nexus falan hikaye uyma şunlara amiral gemisi alacaksın
Ne desem bilemedim gülsem mi ağlasam mı anlamadm nexus hikaye :D bide amiral gemisi alcan demiş nexus 6 giriş segment herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Sadece guldum sen bi nexus 6 nin özelliklerine bak bence :D

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve TheDarkStar7
bitanesii77

bitanesii77

Üye
Hayırlı uğurlu olsun, pişman olmazsın kafanı yorma :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: cici60

Legend8787

Üye
G3 iyidir iyi.

• Beğen
nsren

nsren

Üye
Hayırlı olsun ben alalı bir ay oldu şahsen ben kimsede Nexus görmedim. Ama LG çok fazla gördüm. Artı LG g3 güncelleme almayacak diye kesin bir yargı yanlış olur. Kaldı ki almasa bile xda diye bir SİTE var sonuçta. Saf Android dediğiniz şey ise cyanogen Mod un ta kendisi. S3 mini bile hala alıyor saf Android güncellemesini. Sizce LG g3 ne kadar alır. Yani saf Android dediğiniz şey bir artı değil. Tasarım kamera zerafet ve ses kalitesi yönünden g3 bir numara. Kesinlikle çok iyi seçim olmuş. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun ben alalı bir ay oldu şahsen ben kimsede Nexus görmedim. Ama LG çok fazla gördüm. Artı LG g3 güncelleme almayacak diye kesin bir yargı yanlış olur. Kaldı ki almasa bile xda diye bir SİTE var sonuçta. Saf Android dediğiniz şey ise cyanogen Mod un ta kendisi. S3 mini bile hala alıyor saf Android güncellemesini. Sizce LG g3 ne kadar alır. Yani saf Android dediğiniz şey bir artı değil. Tasarım kamera zerafet ve ses kalitesi yönünden g3 bir numara. Kesinlikle çok iyi seçim olmuş. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
eyvallah kardeş. nexüs bence gereksiz bi telefon discovery 1 bile daha güzel benim gözümde androidde zaten güncelleme gelse dahi köklü bi güncelleme gelmiyo hiç bi telefona bunu biliyoruz . telefon dediğin zarif olmalı incelik olmalı, lg g3te hepsi mevcut telefon cok ince ve hafif ayrıca ekran 5.5 inc konx teklnolojisi 2k ekran en yüksek çözünürlük lazer optik kamera vs vs mevcut kısacası memnunum. güncelleme elbet gelicek güncelleme gelemeyen telefonmu olur..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nsren
nsren

nsren

Üye
Şaşırdım zaten yorumlara bakınca. Yani yerden yere vurduklari telefon şu anda sınıfının birincisi. Bu bir gerçek.

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kardeşim Aldı bugün. Ekran görüntülerinden baktım. Sade güzel bir android arayüzüne sahip. Özellikler beni pek ilgilendirmiyor ama baya yüksek. Şarj da güzel gidiyorsa güzel telefon.

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Aldı bugün. Ekran görüntülerinden baktım. Sade güzel bir android arayüzüne sahip. Özellikler beni pek ilgilendirmiyor ama baya yüksek. Şarj da güzel gidiyorsa güzel telefon.
16lık olanı mı?

furkankaya559758

Üye
Bence alma. Onun yerine biraz daha para katıp Z2 almanı öneririm.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bende bugün g3 32 gb siparişi verdim,android de acemiyim ne tavsiye edersiniz,yada forumda yararlanabileceğim konu varsa g3 ile alakalı link verebilirmisiniz.

Üst Alt