neden kardeşim ne almamı önerirsin fiyat pahalımı?Değmez.
neden yani kardeş ? açıklarsan daha iyi olurG3'ü fazla önermiyorum. 16 GB'lığı hiç önermem.
sanırım tasarım böle birşey olacak
L ile gelip M , N ve sonraki güncellemeleri kesin olarak alıcak cihazı alman çok daha mantıklı 
nexus cihazlar genel olarak 1400 den çkıyor buda öle çıkacaktır1350 tl cıkarabilirim ve suan telefon almam lazım ikinci el ne önerirsiniz?

çok doğru diyosnuzda ahize sorunu ve kulaklık sorunu var cihazda yaptırmak istemiyorum oyüzden diyorumbence bekle lg'nin 1 yıl sonra güncellemeleri geç verip desteği keseceği telefonu almak yerine güncelleme sıkıntısı olmayan , kamera pil i iyi olan bir tefleon al , zaten note 2 iyi bir cihaz yani seni idare eder![]()

kasıma kadar o şekilde idare et bence , 1 yıl sonra desteği kesilecek bir cihaz yerine (zaten lg güncellemeyi hiç iyi vermiyor) güncelleme sıkıntısı olmayıp ilk güncelleme gelecek cihazı al. üstelik (bence) lg g3'ün arayüzü saf android (nexustaki) kadar iyi değil. hatta çok daha kötü.çok doğru diyosnuzda ahize sorunu ve kulaklık sorunu var cihazda yaptırmak istemiyorum oyüzden diyorum![]()

ses problemiiyi diyosun hoş diyosunda kardeş nexüsde görselleri teması launcheri hiç hoşuma gittmiyokasıma kadar o şekilde idare et bence , 1 yıl sonra desteği kesilecek bir cihaz yerine (zaten lg güncellemeyi hiç iyi vermiyor) güncelleme sıkıntısı olmayıp ilk güncelleme gelecek cihazı al. üstelik (bence) lg g3'ün arayüzü saf android (nexustaki) kadar iyi değil. hatta çok daha kötü.
kısaca nexus x al , emin ol pişman olmassın. emin ol 1 yıl - 1,5 yıl sonra lg g3 , g1 gibi yüzüne bakılmayan cihaz olur.
cihazı satıp alın bu sadece 100 tl gibi bir düşüş olurses problemi
sen eski launcheri gördmüşsündür büyük ihtimalle bi android 4.4 ile L nin arayüzüne bak birdaha başka arayüzlere bakmayacaksın değiştirmeyeceksin de ben nexus u aldığımda arayüz berbat gelmişti şimdi ise arayüz mükemmel geliyor , toucwiz , lg arayüzü vs.. bana dandik geliyor.iyi diyosun hoş diyosunda kardeş nexüsde görselleri teması launcheri hiç hoşuma gittmiyo
hem yeni tasarım çok daha iyi
final sürüme kadar daha da değişir.beta sürümünü yüklemiştim , L de iconlar komple değişecek 
kardeşim baktımda düşünmüyorumya s5 note 4 ve lg g3hariç düşünmüyorum desteğin ve gerek açıklayıcılığından dolayı teşşekür ederimsen eski launcheri gördmüşsündür büyük ihtimalle bi android 4.4 ile L nin arayüzüne bak birdaha başka arayüzlere bakmayacaksın değiştirmeyeceksin de ben nexus u aldığımda arayüz berbat gelmişti şimdi ise arayüz mükemmel geliyor , toucwiz , lg arayüzü vs.. bana dandik geliyor.
android L bizzat kendim yükledim çok iyi bence bi inceleme videolarına bkahem yeni tasarım çok daha iyi
android L yi kendim yüklemiştim (çoğu şey tekrar değişti fotoğraflar gibi)
Karşılaştırma - Android Kitkat vs Android L (beta) - MaxiCep
şu konudan android l detaylıca bak bence. arayüz eskisi gibi değil baya değişti ve çok güzelleştifinal sürüme kadar daha da değişir.beta sürümünü yüklemiştim , L de iconlar komple değişecek
![]()
eyvallah kardeşim bakalmdaNote 4 alabilecek bütçeniz varsa pişman olacağınızı sanmıyorum. İlk serinin geçmesini bekleyin. Kullanıcı yorumlarına göre alın eğer Note 4 almaya kalkışırsanız.
siz bilirsiniz ancak o donanımlı ve güncelleme sıkıntısı olmayan (android'de genelde güncelleme sıkıntılı olur) L ile gelip daha birçok büyük güncelleme alacak olan cihaz varken o cihazı almanız hata olacaktır şuanda arayüze bakarak ta karar verme bence arayüz değiştirilebilri artı custom romların hepsi saf android arayüzünü kullanıyor yani destek kesilince yeni sürüme geçerken yine arayüz o saf android olacak. alacağın cihaz L yi alır M yi belki alır ama N yi almazkardeşim baktımda düşünmüyorumya s5 note 4 ve lg g3hariç düşünmüyorum desteğin ve gerek açıklayıcılığından dolayı teşşekür ederim
2 senelik nexus 4 L yi alacak bu örnek olabilir 
uzun vaatli kullanmamya cihazı 4 5ay kullanıp satarım dostumsiz bilirsiniz ancak o donanımlı ve güncelleme sıkıntısı olmayan (android'de genelde güncelleme sıkıntılı olur) L ile gelip daha birçok büyük güncelleme alacak olan cihaz varken o cihazı almanız hata olacaktır şuanda arayüze bakarak ta karar verme bence arayüz değiştirilebilri artı custom romların hepsi saf android arayüzünü kullanıyor yani destek kesilince yeni sürüme geçerken yine arayüz o saf android olacak. alacağın cihaz L yi alır M yi belki alır ama N yi almaz2 senelik nexus 4 L yi alacak bu örnek olabilir
![]()