sen öyle san :D
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Yine matematik odevi Genişletmek için tıkla ... Yapma Bak ben hic yapiyo muyum
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Yapma Bak ben hic yapiyo muyum Genişletmek için tıkla ... Sen yapmayinca hocalar sanki bisey demiyor
The Shadow' Alıntı: Yapma Bak ben hic yapiyo muyum Genişletmek için tıkla ... Sen yapmayinca hocalar sanki bisey demiyor
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Sen yapmayinca hocalar sanki bisey demiyor Genişletmek için tıkla ... Bisey demiyor dedim mi
KingOfPiez' Alıntı: Sen yapmayinca hocalar sanki bisey demiyor Genişletmek için tıkla ... Bisey demiyor dedim mi
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Bisey demiyor dedim mi Genişletmek için tıkla ... O sozleri duyup rezil olmaktansa odev yaparim daha iyi bugun tarihci odev yapmayanlari ,..........
The Shadow' Alıntı: Bisey demiyor dedim mi Genişletmek için tıkla ... O sozleri duyup rezil olmaktansa odev yaparim daha iyi bugun tarihci odev yapmayanlari ,..........
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: O sozleri duyup rezil olmaktansa odev yaparim daha iyi bugun tarihci odev yapmayanlari ,.......... Genişletmek için tıkla ... Bizde tek bir odevden herkes fotokopi cektirdigi icin oyle bir sorun yok
KingOfPiez' Alıntı: O sozleri duyup rezil olmaktansa odev yaparim daha iyi bugun tarihci odev yapmayanlari ,.......... Genişletmek için tıkla ... Bizde tek bir odevden herkes fotokopi cektirdigi icin oyle bir sorun yok
KingOfPiez Üye Ya abi akilli tahtayi acmiyolar ya bi suresi varmis o bitince acilcakmis o da bitmiyor ne zaman bitcek
Ya abi akilli tahtayi acmiyolar ya bi suresi varmis o bitince acilcakmis o da bitmiyor ne zaman bitcek