cihaz 3 yıl oluyor birdahaki güncellemedeSanırım son güncellemesi olacak![]()
5.0 ı alınca 1 yıl daha sürüm çıkmaz , alt güncellemeleri alır.
Nexus besindaha yolu var beni bi 2 sene daha guncelleme alir gibi geliyo M yide alirmi ki![]()

Tamamen katiliyorumvnexus 4 e 3-4 sene destekverdi nerdeyse insallah nexus5 e de verir okadar destekLollipop u vererek kalitesini kanıtladı zaten nexus 4 adam gibi güncelleme alamadıki daha bi kitkattı , 4.3 yenilik yoktu . ama 5.0 telefonu baştan yaratacak![]()
Donanım çok iyi artı işlemci iyi nexus 5 un yolu daha uzunTamamen katiliyorumvnexus 4 e 3-4 sene destekverdi nerdeyse insallah nexus5 e de verir okadar destek

Nexus4 çıkalı 2 sene olmadı? Nasıl oluyorda 3-4 sene destek verdi?Tamamen katiliyorumvnexus 4 e 3-4 sene destekverdi nerdeyse insallah nexus5 e de verir okadar destek
2 nci senesini doldurduNexus4 çıkalı 2 sene olmadı? Nasıl oluyorda 3-4 sene destek verdi?
Nexus4 çıkış tarihi: 2012-11-13

Samsung'un politikası yapacak birşey yok custom romlara geç veya 4.4.4 güncellemesinde kal.Torpile bak arkadaş samsung note 2 canavarına bile vermedi
Arkadas cevabi vermis 5.0 5.1 5.2 suanda 2 yili tamamladi ucuncu yilin icindendiye biliyorum benyanlissam duzeltinNexus4 çıkalı 2 sene olmadı? Nasıl oluyorda 3-4 sene destek verdi?
Nexus4 çıkış tarihi: 2012-11-13
2.yılı doldurmadıda dolduracakArkadas cevabi vermis 5.0 5.1 5.2 suanda 2 yili tamamladi ucuncu yilin icindendiye biliyorum benyanlissam duzeltin
, 29 ekim 2012 de çıktı ya 
Custom lanet birsey 4 dörtlük bir custom var denemezSamsung'un politikası yapacak birşey yok custom romlara geç veya 4.4.4 güncellemesinde kal.
CyanogenmodeCustom lanet birsey 4 dörtlük bir custom var denemez