Haber Nexus 4'e Android 5.0 Lollipop Resmi Olarak Geleceği Açıklandı.

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Helal olsun Google'a, yaptığı ürünün arkasında duruyor. Gayette stabil çalışır valla.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve >Pessimistic.
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Apple gibi bozmayacak olması güzel Apple desteği veriyor ama eski modeli kastiriyit :)
Apple steve amcadan sonra toparlayamadı bir türlü ama yine kötü değil, 8.1'de her şey toparlanacak gibi duruyor. Ama hiç bir zaman ios 6 gibi stabil olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, 0MG90 ve .NeXuS.

blackcemre

Üye
lg g2 alır mı?

furkankaya559758

Üye
Bence son güncellemeleri geliyor. Nexus 4 çok eski bir telefon.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şu an LG G3 kullanıyorum ...
Nexus 4'ü özlüyorum gerçekten . Hoparlör sorunu olduğu için iade etmiştim . Onun harici oldukça güzel cihazdı ...

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Şu an LG G3 kullanıyorum ...
Nexus 4'ü özlüyorum gerçekten . Hoparlör sorunu olduğu için iade etmiştim . Onun harici oldukça güzel cihazdı ...
cızılı sorununu bende farketmşştim telefonda sorun var sanmıştım fakat 4.4 gelince düzeldiği için takmadım kafaya ve evet gerçekten çok iyi bir cihaz 2 yıllık olmasına rağmen donanım halen iyi denilebilir :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Video çekiyorum yüksek sesli müzikli ortamlarda, sonra videoyu izleyeyim diyorum , açıyorum videoyu , cızırtılı ses geliyor hoparlörden. Video dan doğru dürüst birşey anlaşılmıyor yani.
3 kere ard arda servise gitti teknosada , sonra iade aldılar...

Çok açıyorum cihazımı valla . istemeyerek de olsa iade ettim ...

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Video çekiyorum yüksek sesli müzikli ortamlarda, sonra videoyu izleyeyim diyorum , açıyorum videoyu , cızırtılı ses geliyor hoparlörden. Video dan doğru dürüst birşey anlaşılmıyor yani.
3 kere ard arda servise gitti teknosada , sonra iade aldılar...

Çok açıyorum cihazımı valla . istemeyerek de olsa iade ettim ...
bende temple run oyununu oynarken farketmiştim o cızıltıyı , ben kameraya önemsemeden almıştım çünkü fotoğraf çekmem , ancak çektiğim zamanlar güzel çekiyor.

cızıltı sorunu şuan yok. yazılımsal dı sanırım. çünkü 4.3 e bi ara (işsizlik , can sıkıntısı) dönmüştüm , oyunlarda yine cızıltı vardı 4.e geldiğimde cızıltı kalkıyordu.
şuanki hali çok güzel ancak google 5.0 başka vermez büyük ihtimal :( cyanogenmode ile idare ederiz :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok iyi cihazlar nexuslar...
G3 ü aldım bende. Çok iyi oda .

• Beğen

Üst Alt