sonuç iyi yani bir bozulma falan yokSonuc ne hocam

Cok dikkat etmedimde adam baya bekletmis telefonu saate bakan varsa yazsin kac dk beklettiginiUzun süre sonra noluyor oda önemli
Benim demek istediğim sonuçta içine biraz su bile kaçsa içindeki işlemciler çürümeye başlıyor.Cok dikkat etmedimde adam baya bekletmis telefonu saate bakan varsa yazsin kac dk beklettigini
Aynen oylede cihaz sorunsuz calisiyordu gordugum kadariyla nasil oldu bu isBenim demek istediğim sonuçta içine biraz su bile kaçsa içindeki işlemciler çürümeye başlıyor.

Öyle birden çürümez ama eğer böyle sorunsuz çalışacaksa artık Z serisinin espirisi kalmadıAynen oylede cihaz sorunsuz calisiyordu gordugum kadariyla nasil oldu bu is![]()

AynenÖyle birden çürümez ama eğer böyle sorunsuz çalışacaksa artık Z serisinin espirisi kalmadı![]()
z serisi sadece su gecirmezlikle deil performans ve kalite olarakta en iyisiÖyle birden çürümez ama eğer böyle sorunsuz çalışacaksa artık Z serisinin espirisi kalmadı![]()
En iyisi diye bir genelleme yapamazsın. A8 64 bitz serisi sadece su gecirmezlikle deil performans ve kalite olarakta en iyisi![]()
Z serisi kral duruşu yeter.z serisi sadece su gecirmezlikle deil performans ve kalite olarakta en iyisi![]()
Su altı çekim yapan birçok model var;Xperia Z serisi, M2 Aqua gibi modeller havuz altı çekimlere imkan tanıo. Bunu G3 ya da M8 ile yapamazsın. Z serisinin en büyük espirisi bu oluo ki G3 ya da M8'e su kaçar illaki muhakkak zararı olacaktır çünkü sertifikası yok. Benim Nokia 603'üm de yoğun yağmurda kaldı hiçbişey olmadı ama bu telefon su geçirmez demem salakça olur şimdi
Z serisi kral duruşu yeter.
Evet bu modeller de su geçirmezler. Sertifikaları var.Su altı çekim yapan birçok model var;
S5
S5 sport
S4 active
S5 active
Ve Z serisi
Uzun sürelerde Xperia'lar daha dayanıklı oluyorİzledim hocam saolun ayni test g3 icinde yapilmisti ondada sorun olmamisti nasil is bu xperianij ne anlami kaldi![]()