Bahadir_fb
Üye
Ekran kaydı çıkmadı beende güç tuşuna basınca
Ekran kaydını gravitybox ile ekledim

Ekran kaydı çıkmadı beende güç tuşuna basınca

sadece ikonları degisiyor herhalde çunku bende de bişey eklenmediEkran kaydı çıkmadı beende güç tuşuna basınca
titanium backup la ne işlemler yapıyosun ki format attıktan sonra cihazı eski haline dönduruyorsunTitanium bakcup olmasa sabaha kadar ugrasirdim heralde 15 dakikada eski haline döndü cihaz![]()
Uygulama ve datalarını yedekliyorum.sadece ikonları degisiyor herhalde çunku bende de bişey eklenmedi
titanium backup la ne işlemler yapıyosun ki format attıktan sonra cihazı eski haline dönduruyorsun
ben format attıktan sonra baya ugraşıyomda

titanium backup klasörünü hafıza kartına taşıyosun herhalde deme formattan önceUygulama ve datalarını yedekliyorum.
Formattan sonra titanium backup yukluyorum ve geri yükleme yapiyorum o kadar
Ekran kaydı tuşu dışında herşey uygulama ile değişti
Gravitybox ile ekran kaydını ekleyebilirsiniz güç menüsüne![]()
titanium backup klasörünü hafıza kartına taşıyosun herhalde deme formattan önce
titanium backup klasörünü hafıza kartına taşıyosun herhalde deme formattan önce

Note3 forumunda denk geldim samsung icin olabilir.Sadece samsung tellerde mi calışıyor
sadece samsung 4.4.2 lerde olur dger marka ve sürümlerde olmaz benceSadece samsung tellerde mi calışıyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gereksinimler :
Root, xposed, android 4.4.2
Uygulama ve Kullanım :
Uygulamayı cihaz hafizasına yükleyin ve xposed modül menüsünden aktif yapın cihazı yeniden başlatın.
Uygulama ile son uygulamalar paneli, ayarlar paneli, bildirim panelindeki kısayol butonları, otomatik parlaklık çizgisi ve güç menüsü ikonları değiştirebilirsiniz.
Uygulama @SHS arkadaşımız tarafından türkçeye çevrilmiştir.
S5 systemui L theme v1.5.3-TURKÇE by SHS
Not :
Uygulama S4 mini kitkat cihazımda sorunsuz çalıştı, cihazınızda uygulama ilgili çıkabilecek sorunlardan kullanıcı sorumludur.
Xposed yüklemek icin alttaki linke gidebilirsiniz
Xposed Installer v2.7 experimental1 + Xposed modüller - MaxiCep
KitKat gelse bize ah ah![]()

Aynen bu görünüm icin 400 mb'lık rom yuklemistim gecen ve cihaz çökmüştü keşke daha erken göraeydim modülüBu modül bi harika dostum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bu modül bi harika dostum![]()
![]()
![]()
![]()
gelmez gelmez LegenD ROM Special Edition V2 yi deniycem birazdan![]()
![]()
![]()

2015'e kadar gelmezse ilk işim MIUI kurmak![]()

Sanırım samsung ile uyumluGm discovery calışmıyor.bilginize