Faturasız Avea'nın Paragözlüğü

Sponsorlu Bağlantılar

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Avea'nın Paragözlüğü
Avea'yı Denemek İçin Avea'ya Geçtim Tarifem Faturasız Her Yöne Tarifesi! Hattım Açıldı İlk Mesajlar Geldi Tarifemin Ücretlendirilme Bilgisi de geldi 400-500 Dk Arası Dakika Paketi Almak İçin 500'ü Arıycaktım tam Ara Ya Bastım Mesaj Geldi Faturasız Her Yöne Tarifesine Hoşgeldiniz. Tarifeniz İle Her Yöne 250DK Paketini 25TL , Her Yöne 400DK Paketini 40TL , Her Yöne 500DK Paketini 80TL'ye Alabilirsiniz Diye Bi An Şok Oldum Turkcell Bile 500DK'yı 25TL'ye Verirken Avea 80TL İstiyor Bende Hemen Turkcell'e geçiş Talebi Verdim Babam Avea Kullanıyor Ama 500DK + 500MB'a 15TL Ödüyor En Yakın Zamanda Babamı da Turkcell'e Geçircem.

Şu An Turkcell'im Her Yöne 500DK + 1GB İnterneti 19TL'ye Alıyorum. + 9,90TL'ye SINIRSIZ 500MB Alıyorum , Her Yöne 500DK + SINIRSIZ 1,5GB İnterneti Ayda 28,90TL'ye Alıyorum En Azından Şebeke Sorunu Yaşanadan Konuşuyor İnternete Bağlanıyorum mutluyum ;)

Son düzenleme:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Avea'yı Denemek İçin Avea'ya Geçtim Tarifem Faturasız Her Yöne Tarifesi! Hattım Açıldı İlk Mesajlar Geldi Tarifemin Ücretlendirilme Bilgisi de geldi 400-500 Dk Arası Dakika Paketi Almak İçin 500'ü Arıycaktım tam Ara Ya Bastım Mesaj Geldi Faturasız Her Yöne Tarifesine Hoşgeldiniz. Tarifeniz İle Her Yöne 250DK Paketini 25TL , Her Yöne 400DK Paketini 40TL , Her Yöne 500DK Paketini 80TL'ye Alabilirsiniz Diye Bi An Şok Oldum Turkcell Bile 500DK'yı 25TL'ye Verirken Avea 80TL İstiyor Bende Hemen Turkcell'e geçiş Talebi Verdim Babam Avea Kullanıyor Ama 500DK + 500MB'a 15TL Ödüyor En Yakın Zamanda Babamı da Turkcell'e Geçircem.

Şu An Turkcell'im Her Yöne 500DK + 1GB İnterneti 19TL'ye Alıyorum. + 9,90TL'ye SINIRSIZ 500MB Alıyorum , Her Yöne 500DK + SINIRSIZ 1,5GB İnterneti Ayda 28,90TL'ye Alıyorum En Azından Şebeke Sorunu Yaşanadan Konuşuyor İnternete Bağlanıyorum mutluyum ;)

Sınırsız derken o kota dolunca anlarsın o sınırsız internetin nasıl olduğunu. :D Kota dolunca o hızı nasıl düşürecekler.

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız derken o kota dolunca anlarsın o sınırsız internetin nasıl olduğunu. :D Kota dolunca o hızı nasıl düşürecekler.
Hızım Düştü ama Fark Yok :) Video'ları Müzikleri İnternet Sitelerini Aynı Hızda Yüklüyorum Şöyle Düşününce Avea'ya Ayda Dakika İçin 80TL İnternet İçin 19TL Toplamda Her Ay 99TL Ödemektense Hızım Düşsün

Son düzenleme:
@bluesky@

@bluesky@

Üye
Avea hiç çekilmiyor haklısın bende şebeke sorunu oluyor sıksık

hospiti

hospiti

Üye
avea kamu güzel

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Güzelde batmanda cekmio internet 2gb sen vazgeçip vadafone gctim düşün artik 2gb

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
3 ay sonra o paketi alamaman daha acisi.

ilkercemt

Üye
avea da 25 liraya faturasız her yöne 500 dakika, her yöne 1000sms, 2gb int paketleri de var. begenmeyebilirsiniz tabi ama fiyat karşılaştırması yaparken iki kere düşünmek lazim. turkcell den pahalisi yok.

• Beğen
Tepkiler: Deathwings3
@bluesky@

@bluesky@

Üye
avea da 25 liraya faturasız her yöne 500 dakika, her yöne 1000sms, 2gb int paketleri de var. begenmeyebilirsiniz tabi ama fiyat karşılaştırması yaparken iki kere düşünmek lazim. turkcell den pahalisi yok.
aynen bende ondan yaptım ama internet biraz yavadlş birde şebeke sorunu

murat3702

murat3702

Üye
2 yildir avea kullaniyorum. Aylik 18 tl oduyorum. Heryone 1000 dk. Sinirsiz internet (4gb adil kullanim kotasi) Neden kaziklansyim trcelle

• Beğen
Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
+ Turkcell'den Kalitelisi Yok Pahalı Derken Avea 500DK'ya 80TL İstiyor Görmüyon Turkcell 25TL İstiyor Görüyon Ayrıca Avea Yükle Veriyim Operatörü TL Yüklemeden 1DK Hediye Vermiyor. Bence Operatör Seçerken de 2 Kez Düşünün Tabiki Avea Turkcell Kadar Pahalı Olamaz Çünkü Alt Yapı Yok Çürük Alıcı Evimin Hemen Yanında Ama Telefonumu Kapatıp Açtığımda Sinyal 45DK Sonra Geliyo 2-3 Dişlerde Sürünüyo.
2 yildir avea kullaniyorum. Aylik 18 tl oduyorum. Heryone 1000 dk. Sinirsiz internet (4gb adil kullanim kotasi) Neden kaziklansyim trcelle
Kardeşim 2 Yıldır Aynı Fiyata mı Yararlanıyorsun? Ben Avea'da Her Yöne 200DK'ya 10TL Ödüyodum 4 Ay Sonra 12TL İstemeye Başladı.
aynen bende ondan yaptım ama internet biraz yavadlş birde şebeke sorunu
Kalitesizlik Kardeş.

murat3702

murat3702

Üye
Sec paketi aldim ilk yil 30 TL civari oduyordum 2 nci yil taahhut devaminda yari yariya indirim yaptilar. 1 yildirda 17 lira oduyorum. 2 ay sonra taahhut sona erecek. Cekmiyor deniliyorda iyi guzel ben cekmeyen bir yer gormedim su ana kadar. Istanbulda yasadigim icin heryerde cekiyor. Internetten yaptigim tum islerden memnunum. Ha koyumun yaylasina cikacagimda cekmeyecek. E oradada bizahmet cekmesin zaten. Neden kaziklanayim.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
esokmen

esokmen

Üye
Herkes sikayet ediyor ama bir ben mi mutluyun avea yla. Evde saniyede 2 mb indiriyor googleplayden heryerde iyi cekiyor soeun yasamiyorum

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Herkes sikayet ediyor ama bir ben mi mutluyun avea yla. Evde saniyede 2 mb indiriyor googleplayden heryerde iyi cekiyor soeun yasamiyorum
Bende mutluyum net olarak en hızlısı avea . Ve 100 mb hediye veriyor 2gb de
Sorunları var yok değil
Şebeke
Paket servis dışı olmasi
1 dakka konuşup 10 dakka kesmesi

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Avea'nın 14,5 Milyon Abonesi Var 3 Milyonu Memnun Olsa Ne Yazar 11.5 Milyon Kişi Şikayetçi.

Üst Alt